Имам един интересен проблем.Незнам дали точно тук му е мястото но ..... Карам Фиат Типо 94год.Задната чистачка ми стой в ляво положение.когато я припомпя да пръсне препарат тя прави оборот до крайно дясно положение пръска препарат на десния стоп и се връща на сухо.Предните чистачки пък трябва да да ги припомпам поне 5 6 пъти докато пръсне леко на прозореца.Какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките
Collapse
X
-
Проблем с чистачките
Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539Етикети: –
-
Re: Проблем с чистачките
super_s написа:Имам един интересен проблем.Незнам дали точно тук му е мястото но ..... Карам Фиат Типо 94год.Задната чистачка ми стой в ляво положение.когато я припомпя да пръсне препарат тя прави оборот до крайно дясно положение пръска препарат на десния стоп и се връща на сухо.Предните чистачки пък трябва да да ги припомпам поне 5 6 пъти докато пръсне леко на прозореца.Какво да правя?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Има едно клапанче за отзад... двупътно.. смени го! За отпред обаче мисля че клапана е в самата помпичка. Защото аз имах същия проблем смених помпичката и се оправи! И да не е нормално да не се пускат чистачките! При мен понякога се пускат, понякога не... не мога да хвана зависимоста!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Като че ли не трябва да има зависимост. Досега всички коли които съм имал, при измиване (предно или задно стъкло) чистачките се задействат автоматично. Може би някъде не прави добър контакт,най вероятно в куплунга на лоста. Надявам се някой който е на ти с елсхемите да подскаже.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
до Executer
Executer ниамам си и на идеиа каде се намира това клапанче за отзад можеш ли да подскажешНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
ogi28b написа:zim написа:При мене, като реша да измия предното стъкло, помпичката пръска вода върху стъклото, но чистачката не тръгва автоматично. Трябва да я пусна ръчно. Нормално ли е това?Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
ogi28b написа:zim написа:При мене, като реша да измия предното стъкло, помпичката пръска вода върху стъклото, но чистачката не тръгва автоматично. Трябва да я пусна ръчно. Нормално ли е това?
Коментар
-
Zim, Браво за усилията. Това е една от грешките в книгите. Друга грешка е че турбината на JTD 105 е с променлива геометрия. Да, ама не е. Така че имай ми доверие, ровил съм и аз да търся истината. Разгледай из основи свързването на чистачките в конзолата с лостовете, и разгледай една марейска схема, и ще разбереш защо е така. Така си е - при браво и брава. Задната сси е задна, тя си се задвижва един цикъл, когато пръснеш вода.
Коментар
-
ogi28b написа:Zim, Браво за усилията. Това е една от грешките в книгите. Друга грешка е че турбината на JTD 105 е с променлива геометрия. Да, ама не е. Така че имай ми доверие, ровил съм и аз да търся истината. Разгледай из основи свързването на чистачките в конзолата с лостовете, и разгледай една марейска схема, и ще разбереш защо е така. Така си е - при браво и брава. Задната сси е задна, тя си се задвижва един цикъл, когато пръснеш вода.Brava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
-
Executer написа:Има едно клапанче за отзад... двупътно.. смени го! За отпред обаче мисля че клапана е в самата помпичка. Защото аз имах същия проблем смених помпичката и се оправи! И да не е нормално да не се пускат чистачките! При мен понякога се пускат, понякога не... не мога да хвана зависимоста!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар