Пригодена ли е Мимето ’97г за поставяне допълнително на ABS и колко пари ще изезе апарата с поставянето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АBS допълнително поставяне ?
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
gdd55
Видях че имам индикация на таблото за АБС някакви кабели които стигат до помпата на спирачките според мене колата е пригодена само трябва да се купи абс парат ама това си е моето некомпетентно мнение ако някой е по на ТИ с тези работи ,моля да ме посъветва малко
Коментар
-
Масово се кара с летни гуми, ти ABS искаш да слагаш Мисля, че бях срещал подобна тема във форума и се дискутираше, че една такава операция може да излезне около 1000 лв.Аз лично мисля, че си заслужава, да имаш такава придобивка... ползва се много рядко, но ако спаси положението - безценно Опитните колеги не им пука дали имат ABS или не, но в критична ситуация незнам дали и те ще реагират правилно... защото опитен шофьор незначи, че е опитен и с критичните ситауции.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
gdd55
perlsite написа:Масово се кара с летни гуми, ти ABS искаш да слагаш Мисля, че бях срещал подобна тема във форума и се дискутираше, че една такава операция може да излезне около 1000 лв.Аз лично мисля, че си заслужава, да имаш такава придобивка... ползва се много рядко, но ако спаси положението - безценно Опитните колеги не им пука дали имат ABS или не, но в критична ситуация незнам дали и те ще реагират правилно... защото опитен шофьор незначи, че е опитен и с критичните ситауции.
Коментар
-
gdd55
Mazgarev написа:ако само апарата ти липсва - виж дали на колелата имаш датчици (на всяко)... или поне кабели до там!
Коментар
-
gdd55
stenli написа:Задължително погледни предните карета и задните главини трябва да имат зъбчета по които четат датчиците да не се наложи да сменяш карета и главини ще има разлика и в стоманените тръбчки около спирачната помпа а и в самата помпа повечето без АБС са с 4 ри извода а на теб ще ти трябва с два
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар