Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АBS допълнително поставяне ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АBS допълнително поставяне ?

Пригодена ли е Мимето ’97г за поставяне допълнително на ABS и колко пари ще изезе апарата с поставянето

сложно и доста скъпо
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Видях че имам индикация на таблото за АБС някакви кабели които стигат до помпата на спирачките според мене колата е пригодена само трябва да се купи абс парат ама това си е моето некомпетентно мнение ако някой е по на ТИ с тези работи ,моля да ме посъветва малко

Коментар

ако само апарата ти липсва - виж дали на колелата имаш датчици (на всяко)... или поне кабели до там!
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Масово се кара с летни гуми, ти ABS искаш да слагаш Мисля, че бях срещал подобна тема във форума и се дискутираше, че една такава операция може да излезне около 1000 лв.Аз лично мисля, че си заслужава, да имаш такава придобивка... ползва се много рядко, но ако спаси положението - безценно Опитните колеги не им пука дали имат ABS или не, но в критична ситуация незнам дали и те ще реагират правилно... защото опитен шофьор незначи, че е опитен и с критичните ситауции.
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
            Масово се кара с летни гуми, ти ABS искаш да слагаш Мисля, че бях срещал подобна тема във форума и се дискутираше, че една такава операция може да излезне около 1000 лв.Аз лично мисля, че си заслужава, да имаш такава придобивка... ползва се много рядко, но ако спаси положението - безценно Опитните колеги не им пука дали имат ABS или не, но в критична ситуация незнам дали и те ще реагират правилно... защото опитен шофьор незначи, че е опитен и с критичните ситауции.
            Глей ся, колкото и да си опитен никога незнаеш какво може да те очаква след завоя нали мисля че е така.Искам да сложа защото на лед/не чак толкова опасен/ при натискане на спирачките така ше се завъртиж че ти е бедна фантазията.А ако имаш АБС колата не трагва на никаде.От тази гледна точка искам да си сложа

Коментар

Mazgarev написа:
              ако само апарата ти липсва - виж дали на колелата имаш датчици (на всяко)... или поне кабели до там!
              Да имам до всяко колело кабели които висяр свободно с букса затворена с тапичка накрая. и други които са за диагностика на накладките.Не съм запознат с АБС системата и незнам какво точно трябва да имам но поне кабели навсякаде има

Коментар

Ем значи поставянето поне ще е елементарно... но самия апарат си струва доста пари. Помисли си добре и проучи колко струва!
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Задължително погледни предните карета и задните главини трябва да имат зъбчета по които четат датчиците да не се наложи да сменяш карета и главини ще има разлика и в стоманените тръбчки около спирачната помпа а и в самата помпа повечето без АБС са с 4 ри извода а на теб ще ти трябва с два

Коментар

Ако е така.. направо си взимай Не съм сигурен, обаче дали ще е удачно втора ръка... но сигурно направо ще си е евтино спрямо нов...Аз лично бих търсил нов и в краен случай втора ръка
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

stenli написа:
                      Задължително погледни предните карета и задните главини трябва да имат зъбчета по които четат датчиците да не се наложи да сменяш карета и главини ще има разлика и в стоманените тръбчки около спирачната помпа а и в самата помпа повечето без АБС са с 4 ри извода а на теб ще ти трябва с два
                      OooOOooo сега вече разбрах че май няма да мога да се оправя без помоща на компетентно лице.Мерси на всички ще закарам колата да я огледат в нкой сервиз за да видят какво още и е необходимо за поставянето на АБС система

Коментар

Working...
                      X