здравейте колего.моят проблем е че за 5 месеца имам 4 акта за превишена и 1 месец без книжка.днес ми лепнаха още един за 100 кинта.дали един антирадар ще ми спести тези главоболия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
антирадар
Collapse
X
-
Re: антирадар
gamma написа:superfiata написа:за 5 месеца имам 4 акта за превишенаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
superfiata написа:здравейте колего.моят проблем е че за 5 месеца имам 4 акта за превишена и 1 месец без книжка.днес ми лепнаха още един за 100 кинта.дали един антирадар ще ми спести тези главоболия.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
специално заради полицайте си взех анти радар(радар детектор) защото край Благоевград имаше знах с ограничение 60 аз се излетях с 85-90км след като ме спряха и ми взеха последните 11 лева ми показаха че се движа с 97 километра (а със сигорност не бях с толкова и затова реших поне да знам да ли ме *стрелят* )1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
BO написа:gamma написа:superfiata написа:за 5 месеца имам 4 акта за превишенаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Явно си просто стриктно спазващ закона шофьор, едва ли е толкова до късмет .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
А по темата "стрелянето" което ченгелите ни прилагат не е ли незаконно, в смисъл виждал съм да държат в ръка детектора вдигат и засичат и колко е реално един бог знае, ако е стационарен и да го включат като видят кола съм съгласен, тогава е вече въпрос на късмет да те уцелят, но какво да се прави.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
И аз за 5 години нямах ... но скоро отвях 1 радар на околовръсното на Стара Загора ... и един челен удар имам от миналото лято по морето общо 7 точки ми зеха от 39-те които имам , са тряа си трая 2 години да си върна 7те ... и радардектора си е добре ,равносилен е на премигване ... уважвам колегите които го правят и от връщам със същото на останалите.Е на мега паралиите с номер тип СА 7777 А хах на тях не мигам само показвам ени хубаи жестове с пръст.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Не само върши работа, ами и доста парички спестява. Засича и новите стационарни камери по нашите пътища. За около 200лв си решаваш проблема - един 14 бандов радар детектор и си готовHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000