MadHead написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
антирадар
Collapse
X
-
Re: антирадар
superfiata написа:здравейте колего.моят проблем е че за 5 месеца имам 4 акта за превишена и 1 месец без книжка.днес ми лепнаха още един за 100 кинта.дали един антирадар ще ми спести тези главоболия.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз имам един руски за 38 лева, колко пъти си е избил парите само тои си знае Верно не е от наи прецизните и често си писка за тоя дето духа, ама по добре да взема предивд писването дори то да е фалшиво ( някво смущение от електропровод или др.) от колкото да рискувам да мина с 100 покраи някои катджия за знак 60 Принципно когато хване радар си пищи доста сериозно и лесно можеш да разбереш кога вдига фалшива тревога и кога е КАТ. Примерно на тунела на магистралата преди да влезна в тунела ги лови ако с аот другата страна на открито ги лови можеби от километър че и повече почва да се обажда, ако има пряка видимост. Но изленат лионея с пушкалата и да ги засеча фаида никва и те са ме засекли.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
MadHead написа:За около 200лв си решаваш проблемаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Всеки сам си решава с колко да кара и с какви гуми. Човека попита..аз отговорих.Но пък е малоумно да застанат с патрулката на 200м след табелата за населено място и човек като види табелата обикновено пуска газта и не използва спирачка...е да ама се оказва че си има няма 25-30км отгоре...населено място!Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000