Току що прочетох една тема на колега при, който оборотите се сваляли много бавно. При мен няма такъв проблем, но при подаване на газ на свободна или при тръгване на първа има леко забавяне. В смисъл такъв, че може би една секунда след като натисна педала на газта тогава се вдигат. Не е от въздушният филтър. И със стария и с новият прави така. Казаха ми, че може би е от горивният филтър, него не съм го сменял никога, купих колата преди една година. А също така от темата разбрах, че имало някакво стъпково моторче, може ли да е от него, аз дори незнам дали имам такова Колата е Пунто МК2, само на бензин..ако има някакво значение...Не го обясних добре, но се надявам да сте ме разбрали...Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има леко забавяне при ниските обороти
Collapse
X
-
Ми смени горивния, ако колатга има такъвPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
cveteca написа:Колега колата ти има ли газова уредба?Ако да-90% съм сигурен че са зцапани дюзи на инжекторите.
Коментар
-
-
И аз имам същия "проблем" и забелязах това откакто ме бутнаха а ме удариха в задната част /едва ли има нещо общо. Ще следя с интерес тази тема.http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)
Коментар
-
Колега тоя дефект на бравото съм го борил сума време- имаше забавено вдигане на оборотите- смених и направих доста неща и сега е без грешка, та може да погледнеш свещи,кабели, евентуално горивен филтър (макар,че май нямаш), при 1.6 моторите има стъпков мотор от който също зависи това нещо, при тебе незнам как е реализирано на практика , дроселовата клапа натрупва боклуци и аз ползвам един много добър спрей за това. Та от такива неща зависи рязкото вдигане на оборотитеФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар