Колеги кажете си компетентното мнение, джантите били стоманени от голф 3 комби.Размера им е май на 100 м/у болтово. Кажете ми че го мисля като вариант, имам тук едни попадения за такива.За кромата, с 4ри болта е.Мой комшия кара 4то лято май с фиатски 15ки лети на кадетчето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще станат ли фолксвагенови джанти на кромата.
Collapse
X
-
КИМИ написа:Фиатовия размер е 4Х98 с една дума- търси си джанти от италианска кола.
Коментар
-
разликата е малка, може и да стане без ексцентрични болтове. на мен да ми подарят 4 джанти с друг размер няма да ги сложа, ебаси една джанта е 20 лв в най-лошия случай, за какво ще си вземаш беля на главата..., а и тези модификации, за да паснат после и те няма да са без пари... ебаси далаверата честно, накрая я си на кяр , я неLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=27725 Колега тук може да видиш кой с ква джанта кара....Много хора карат джанти 4x100 на каре 4x98 и нямат никви грижи.Аз опитах и видях.Карах ги около месец с обикновенни болтове не с болтове с изместен център и със центриращи втулки и се наложи да сваля едната...като я видях ....леглата на конусите на болтовете на джантата се беха изяли доста на една страна...трябваше да се минат на фреза за да се карат отново и то каре 4x100.Може би с екцентри4ните болтове става роботата но един болт е 5-6лв а за четирите колела..?????Сам си прецени за кво става дума....казвам мнението си,това което аз имам като опит,не го налагам...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар