Колеги,от два три дни се случва следното.Когато подам газ и качи оборотите колата(когато не е на скорост)ги връща на нормалното равнище много бавно(за 2-3 секунди).На какво може да се дължи това?Никога досега не съм имал такъв проблем.Иначе наскоро сменях масло,дали може това да има нещо общо.Колата има и газова уредба но на газ не прави този проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бавно сваля оборотите!
Collapse
X
-
Коелга pakumba.Съмнявам се да е от рагулажа понеже досега никога не ми се е случвало(въпреки че сега почна и на газ да сваля бавно оборотите).Прави го от 1-2 седмици а съм с газова от 1 година.Въздушният филтър го сменях преди няколко дни заедно с маслото.ВИж това със стъковия мотор не го знех.Възможно ли е наистина да е от него.Ако да,този мотор регулира ли се някак или се сменя?Колко пари е един нов?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
cveteca написа:Коелга pakumba.Съмнявам се да е от рагулажа понеже досега никога не ми се е случвало(въпреки че сега почна и на газ да сваля бавно оборотите).Прави го от 1-2 седмици а съм с газова от 1 година.Въздушният филтър го сменях преди няколко дни заедно с маслото.ВИж това със стъковия мотор не го знех.Възможно ли е наистина да е от него.Ако да,този мотор регулира ли се някак или се сменя?Колко пари е един нов?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Има ли някакъв шанс този проблем да е от запушени/зацапани инжектори.Защото освем него,на студен двигател на бензин когато подам газ и няма сила.Сякаш губи мощност.Иначе като позагрее няма проблеми.Освем това и се чува ено силно тракане и колата когато е на свободна на някой светофар примерно се тресе доста силно.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар