Колеги споделете мнение относно тази количка... Майка ми мисли да си взима по-нова количка и се чудим за едно такова пунто с 5 врати. Как е двигателчето? Какви са основните проблеми, за какво да гледам преди покупка и т.н. Пунтото което ще гледам е без City режим на волана, прочетох, че дава дефекти... Благодаря на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнението ви относно Punto MK2 1.2 60 коня
Collapse
X
-
ДВГ фаейр 1242 като МК1, почти, добракола но за динамика е трудно да се говори,иначе пък е много икономична!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
колега аз съм с такова пунто само че е триврато върви добре малко гори лесен за подръжка аз втора година карам и само масло сменям е сега илзезнаха и други неща но 40000 км по наще пътища е неизбежно но незман само как е бех хидравлика и това за дефекти има някои с скапани ситита аз нямам ядове и гледаи с 1 или 2 клуча се продава защото много се продават само с един а още един нов е около 250-500 лева и успех взимаите смелоФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
bboyd написа:колега аз съм с такова пунто само че е триврато върви добре малко гори лесен за подръжка аз втора година карам и само масло сменям е сега илзезнаха и други неща но 40000 км по наще пътища е неизбежно но незман само как е бех хидравлика и това за дефекти има някои с скапани ситита аз нямам ядове и гледаи с 1 или 2 клуча се продава защото много се продават само с един а още един нов е около 250-500 лева и успех взимаите смелоFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Ново ЕКУPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Гледахме вчера фиатчето... много запазено, не работеше на 2 цилиндъра, двигателя работеше много добре и даже имах чувството, че ускорява по добре от бравата ми. Направи ми впечатление, че скоростния лост е доста стегнат, всмисъл скоростите си влизат добре, но не може да го местиш с един пръст. Това нормално ли е да е така е стегнат?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар