Тази вечер мой приятел скъса агренажен ремък на купето колата е с мотор 2.0 16 V 97г.Въпросът ми е следния има ли защита двигателя,какви поражения могат да се очакват тази вечер понеже нямахме много време разкачихме всички останали ремъци махнахме капака на клапаните и капака на ремъка и всички историй покрай него.И мислим да сваляме главата и питам знаещите какви може да са последствията от скъсания ремък и възможно ли е да не е ударил клапани а само да сложим новия ремък и да възпламеняваме.П.С Моля излишни коментари да няма който не знае да не се обажда.Благодаря за вниманието.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсан агренажен ремък на Купе 2.0 16
Collapse
X
-
tomny написа:Няма защита. Какво да очакваш, вероятно сам знаеш - криви клапани. Според мен е безсмислено да пробвате направо с нов ремък.
Коментар
-
littlerock написа:tomny написа:Няма защита. Какво да очакваш, вероятно сам знаеш - криви клапани. Според мен е безсмислено да пробвате направо с нов ремък.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ами очаквайте 16 клапана заедно с водачите им, четири бутала, 4 биели, колянов вал с всичките му прилежащи лагери, може би някое друг надран цилиндър Колкото по-малко от тази прогноза, толкова по-голям е бил късмета :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар