Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

километраж?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

километраж?

едно бързо бъпросче .... белите километражи от браво ХГТ ще станат ли на мареа ЖТД ? (в смисал дали ще работят правилно като уреди)
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Поне за оборотомера смятам че няма да ти отчита вярно.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Километража също скоростната кутия е друга и ще взима грашна информация, варианта е да се направи бяло фолио, но си е играчка.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Не сам толко на зор да е бял километража .... просто на мареата не ми харесва самата форма .... имам чуството че карам някоя вектра или астра от по старите модели ... изобщо не го искам тоя километраж ... мисалта ми беше дали ще станат кръглите от браво ? ... ама май няма да я бъде работата
        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Сипвай нафта, карай и се кефи на колата и вървежа, не на километража

Коментар

Единственото което със сигурност ще е вярно - това е индикацията за отворена врата ! Километраж, оборотомер, температура, нафтомер, контролни лампи..... божа работа! Лампа за ниво на маслото.... подгр. свещи....

Коментар

Aбе чесно казано мога да го преправя цялото табло всичко да работи както трябва но цаката е да го сложа и да тръгне от раз без излишни ядове и побългарявания
              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Working...
              X