Момчета имам голям проблем с моито фиатче. Колата е след основен ремонт върви добре работи добре ама харчи много околи 13лит. другият проблем е прекъсва кам 3000-3500 оборота за момент и тогава тръгва. От това прекъсване замина един ангренаж.
Доста малко ми се струва това 10 при турбо. Моята скромна 1.6 харчи градско толкова...Но щом казваш, че има разлика от преди, значи е така. За прекъсването имах същия проблем с едно ТД..прекъсваше за момент и после тръгваше. На един приятел е колата, е го питам какво точо беше, но мисля, че се оказа някакъв датчик за турбото...Утре пак ще ти пиша, за да ти кажа със сигурност..
аз също съм с крома турбо и ми харчи на бензин 10-11,а на газ 12-14 градско,не знам твоят фиат какъв е
Много малък разход. Еми бъдете доволн и то много!!! Моята харчи също толкова. Волво С40 2.0 136 коня харчи 12-13, Лагуна 2.0 115 коня пак толко. Колко коня са вашите та толко малко харчат
пич ти изби рибата,карам кромата от 5 години,повече от 15 на газ и то зимата не ми е дала независимо колко я настъпвам,а вярвай ми доста съм я настъпвал.тук нищо не е пипано по нея как съм я взел в Италия така е.
пич ти изби рибата,карам кромата от 5 години,повече от 15 на газ и то зимата не ми е дала независимо колко я настъпвам,а вярвай ми доста съм я настъпвал.тук нищо не е пипано по нея как съм я взел в Италия така е.
Ми кола с турбина на газ,толкова и върви... Мисля,че няма никакъв смисъл от тая газ на турбо кола
не съм седнал да споря,но ти какво си мислиш си е твое мнение,колата така е пройзведена с газовата уредба, и ще ти кажа че си върви доста добре,за сравнение само ще ти кажа че примерно голф GTI 148 к.с,ауди 2,6,BMW 525 и други няма да изреждам и те мислоеха че не върви пък се оказа че не могат да ме стигнат ще ти кажа още че в България особено газаджийте я гледат като 3 лева на цяло и не могат да повярват че харчи 14,имам познат дето му сложиха газовата тук и найстина харчи 18.не виждам смисъл да Ви лъжа,просто казвам колко си харчи ,за 5 години съм я засичал 100-ци пъти.
Коментар