Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с фиат турбо и.е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с фиат турбо и.е

Момчета имам голям проблем с моито фиатче. Колата е след основен ремонт върви добре работи добре ама харчи много околи 13лит. другият проблем е прекъсва кам 3000-3500 оборота за момент и тогава тръгва. От това прекъсване замина един ангренаж.

искаш бегачка и да не харчи, няма как разхода ако е градско е нормален
    www.lancia-bg.com
    Безплатно публикуване на обяви в avto-borsa.com
    Lancia Lybra 20v

Коментар

БРАТЛЕ НЕ МОЖЕ ДА Е НОРМАЛЕН ПРЕДИ ДА И НАПРАВЯ РЕМОНТА ХАРЧЕШЕ 10 ПРЕКО СИЛИ 12 САМО НА РЪЧКА

Коментар

Доста малко ми се струва това 10 при турбо. Моята скромна 1.6 харчи градско толкова...Но щом казваш, че има разлика от преди, значи е така. За прекъсването имах същия проблем с едно ТД..прекъсваше за момент и после тръгваше. На един приятел е колата, е го питам какво точо беше, но мисля, че се оказа някакъв датчик за турбото...Утре пак ще ти пиша, за да ти кажа със сигурност..
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

аз също съм с крома турбо и ми харчи на бензин 10-11,а на газ 12-14 градско,не знам твоят фиат какъв е
          Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

procar написа:
            аз също съм с крома турбо и ми харчи на бензин 10-11,а на газ 12-14 градско,не знам твоят фиат какъв е
            Много малък разход. Еми бъдете доволн и то много!!! Моята харчи също толкова. Волво С40 2.0 136 коня харчи 12-13, Лагуна 2.0 115 коня пак толко. Колко коня са вашите та толко малко харчат
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

еми кромата ми е 158 к.с,по каталог и дават 10 градско на бензин,все пак не е 16 вентила а е с турбо защо разхода да е по голям от 10-11 на бензин.
              Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

procar написа:
                еми кромата ми е 158 к.с,по каталог и дават 10 градско на бензин,все пак не е 16 вентила а е с турбо защо разхода да е по голям от 10-11 на бензин.
                Като не я настъпваш градско е около 10-11,като си я пришпориш както трябва стига и до 17-18
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

пич ти изби рибата,карам кромата от 5 години,повече от 15 на газ и то зимата не ми е дала независимо колко я настъпвам,а вярвай ми доста съм я настъпвал.тук нищо не е пипано по нея как съм я взел в Италия така е.
                  Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

procar написа:
                    пич ти изби рибата,карам кромата от 5 години,повече от 15 на газ и то зимата не ми е дала независимо колко я настъпвам,а вярвай ми доста съм я настъпвал.тук нищо не е пипано по нея как съм я взел в Италия така е.
                    Ми кола с турбина на газ,толкова и върви... Мисля,че няма никакъв смисъл от тая газ на турбо кола
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

не съм седнал да споря,но ти какво си мислиш си е твое мнение,колата така е пройзведена с газовата уредба, и ще ти кажа че си върви доста добре,за сравнение само ще ти кажа че примерно голф GTI 148 к.с,ауди 2,6,BMW 525 и други няма да изреждам и те мислоеха че не върви пък се оказа че не могат да ме стигнат ще ти кажа още че в България особено газаджийте я гледат като 3 лева на цяло и не могат да повярват че харчи 14,имам познат дето му сложиха газовата тук и найстина харчи 18.не виждам смисъл да Ви лъжа,просто казвам колко си харчи ,за 5 години съм я засичал 100-ци пъти.
                      Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

МногО ви благодаря за съветите :D в юве я нагласиха :D :D :D

Коментар

МногО ви благодаря за съветите :D в юве я нагласиха :D :D :D

Коментар

Какво се оказа?
                            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Датчик един и клапана за разтоварване на турбото е блокирал.В тази връзка от каде мога да си купя този клапан

Коментар

Working...
                              X