Честно ти казвам - махай ги тия араби, миналата година един ми скъса нервите, поиска 60 лв за труд по смяна на меката връзка, а после се оказа че ми е прецакал цялата изпускателна система - опираше, дрънкаше и т.н.В последствие - в ЕМК 33 - средно и задно гърне за Пунто 55 - 100 лв заедно с монтажа и една година гаранция. Тия араби направо са се оляли в твоя случай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Tipo какви ауспуси?
Collapse
X
-
FIAT Tipo какви ауспуси?
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.orgЕтикети: –
-
Re: FIAT Tipo какви ауспуси?
Mitko написа:Отново съм гърмящ и ревящ като турбовитлов АН-24.?Ex. Grande Punto Driver
-
Аз от лятото съм с някакви полски гърнета от М-Комплект 33 в Дружба 2. Средно и задно гърне ~90 лв, мека връзка 60 лв. От миналата зима 40 лв за смяна на катализатора с резонаторно гърне при една арабела. Зарязах катализатора при него, а и се оказа, че след смяната му колата съвсем не се "отпуши".. Сега ми иде да си изръфам подметките (45-ти номер)....Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
2001 си взех полски ( средно и задно - в едно, не се разделят ) с 1 година гаранция за около 130-140 лв. Чак миналата година, горе- долу когато свършваше лятото започнаха да се скапват, ама има още "хляб" в тях. Доволен останахи все още съм.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар