Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo фабрично CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo фабрично CD

Значи пиша за пръв път в форома,от една седмица вече и аз съм Фиатаджиа и изкам да попитам от каде мога да си намера фабрично CD за Fiat bravo штото моито Bravo е 96 та и е с една доста издухала касетка а не искам да му слагам друго CD щото скапва салона .Забелиазах че тези последните Bravo i Bravа 2000-2002 са с фабрични CD та затова питам мерси предварително.

знаеш ли колко хора искат такова нещо...? писано е доста по въпроса и от никъде не може да се намери, а предполагам ново струва "майка си и баща си"...!П.П.: Оправи си местоживеенето че ще ни трябва като информация ако искаш да ти помагаме и т.н. Иначе тук само Авренци има...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

местоживеенето е оправено :D .Поразрових се и видях че доста хора наистина турсят такова нешто ,ама ас ще сум доволен и на касетка ама по нова че моита е от пурвите каде са наи зле гледах има по нови с доста повече функци от моита та ако некои знае каде се продават или продава да пише Колега, премествам темата в консултации, къето и е мястото.Ако потърсиш из форума, ще намериш доста, а мисля че и някой продаваше такова нещо.zgabrovski

Коментар

Колега ако нямаш друго решение мога да ти дам такова което да ти предостави качествен саунд. Е ще се вижда някое и друго кабелче ама поне ще слушаш музика и никои нищо няма да иска да ти открадне. :D Значи купуваш си дискмен или МР3 плаъер-"ръгаш" го в жабката или в джобчето на подлакътника. Купуваш си 1 адапторна касета-пъхаш я в гнездото на касетофона а другия и край в дискмен-а или МР3 плеара. Пробвал съм -чува се супер :D . И аз търся някакво заводско решение ама ако не намеря съм решил това да е. Абе и CD-changer-a е решение ама аз не съм чак такъв музикален маняк и за това не ми се дават толкова пари за музика. Малко е селско предложението ми ама нали сме нация техническа. :D
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Lancia Y

Коментар

и аз съм така

Поддържам мнението на Табе Мареа.Един мп-3 плеър за 60-70лв помпиш го с каквото ти се слуша от компютъра една адапторна касетка и си слушаш на воля без да записваш дискове или други такива.Ако пък искаш яка музика тогава успешно търсене на сд-то.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
          X