Как да няма кабели тези коли нямат Делко а кабели си имат Пуканията и гърмежите идват от скапани кабели и на двете, бензин и метан
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мощност на ФИАТ HGT
Collapse
X
-
абе колега ldm2 ти каква кола караш да те питам и изобщо виждал ли си как е устроен 2.0 20V двигателя .... при него има дарчик на коляновия вал който е свързан с компа на колата и от който се изпраща сигнал за запалването на всяка бобина по отделно .... не бъркай излишно колегата baston нека си смени свещите на първо време щото е много вероятно от тях да идва проблема .... (впрочем 1 свещ струва 10-13лв зависи как я намериш) ... ето и снимка да видите как изглежда 1 от 5-те бобини намиращи се в двигателя впрочем само да вметна 1 такава бобина струва около 110-130лв.AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ами чесно казано незнам дали са консуматив ... ама досега не сам видял някой да ги сменява ... а и ако се прекъснат бобината няма да работи и колата ще работи с 1...2..3... и т.н. цилиндъра по малко зависи колко кабела са прекъснатиAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
колеги смених си свещите. Почистен е дросел клапата и въздушният филтър и колата на бензин си върви перфектно, но на метан ми прекъсва и я закарах на метансервиз и ми смениха мембраната на метана. Сега върви по-добре и надявам се ми падне разхода от смяната,защото майсторите казаха,че оттам е изтичало газ и ми качва разхода. Колата обаче има леко придърпване на ниските обороти и дължа на лулите,които ми казаха че са за смяна. Надявавам се като ги сменя по натам и това ще се оправи и дано всичко е наред и не изкача нищо друго.
Коментар
-
Трябва поне да благодариш на колегите които те насочиха къде може да е проблема... Апък не вервам некои да откаже и по4ерпка.!!!! Аиде безпроблемно и безавариино!!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар