Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мощност на ФИАТ HGT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с мощност на ФИАТ HGT

Искам да ви попитам от какво може да е проблема колеги? Колата пърди и като давам газ и няма мощност и прекъсва. Като е студена трудно пали. В началото си мислех,че е нещо от метана,ама не е явно защото и на бензин така прави. Аз си мисля да не е от горивния филтър, свещитите или въздушния филтър? Дано не е много сериозно. Ще се радвам ако помогнете?

Провери ги тези неща,може да имаш някаква вода при свещите и от там да дава яд.Чека светели ти на таблото

Коментар

кое от всичките неща на таблото?

Коментар

прилича на спринцовка каде пръска свети за 10-тина сек. само докато си на контрактА иначе чесно казано немога да ги разбера хора дето си купуват кола 150 кончета и я правят на газ или още по лошо на метан .... това е пълна простотия ако си искал да караш по евтино да си си купил 1.4 или 1.2 а не 2.0 20В .... колега щом имаш метан уредба проблема ти е комплексен спасявай се
        AUDI 1.8 20V TURBO
        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Кабели??
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

да може да е от свещите защото светеше това преди от време на време. Еми аз като си търсех кола търсех на газ и тая ми хареса и си я взех въобще не сам се замислял колко коня. В последствие разбрах.

Коментар

запушени дюзи на инжекциона сваляш и на ултразвук...
              AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

ivan_dice написа:
                запушени дюзи на инжекциона сваляш и на ултразвук...
                Ма това му го прави на метан и на бензин
                Втората......пак същата!
                Punto75-Вече на жената!

Коментар

Да аз в началото си мислех,че е нещо от метана, защото не го правеше на бензин,но от вчера и на бензин го прави,ама може да е наистина от свещите, както каза за тая лампа. Тя ми светеше преди. Дано да не е нещо сериозно.

Коментар

относно лампата ... тя показва кога има неизправности по двигателя .... а това че първоначално ти го е правела само на метан и от известно време е започнала да го прави и на бензина .... малко избързах с заключението че инжекторите са запушени ... незнам дали си си проверил/сменил свещите но е много вероятно и от тях да идва проблема .... най добрия вариант за проверка е копуваш 5 НОВИ и си готов Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 аз в момента карам с 4-ри полюсни на Boschhttp://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/products/sparkplugs/super4/
                    AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Май никой не чете, колегата каза че изкл свещи, значи е сменял, Замери си кабелите с мултицет, и кажи какво съпротивление дава
                      Втората......пак същата!
                      Punto75-Вече на жената!

Коментар

baston написа:
                        Да аз в началото си мислех,че е нещо от метана, защото не го правеше на бензин,но от вчера и на бензин го прави,ама може да е наистина от свещите, както каза за тая лампа. Тя ми светеше преди. Дано да не е нещо сериозно.
                        bmahob написа:
                        Май никой не чете, колегата каза че изкл свещи, значи е сменял, Замери си кабелите с мултицет, и кажи какво съпротивление дава
                        извинявай колега bmahob ама май ти нещо не четеш ... а и нз до колко си запознат с 5 цилиндровия двигател на браво там е на принцип-а всяка свещ е на отделна бобина и е независима от делко и разни кабели като на по старата технология двигателиколега baston на първо време те съветвам да смениш свещите с 4-ри полюсните на БОШ и в зависимост от резултата ще видим какво ще правим
                        AUDI 1.8 20V TURBO

Коментар

Кьорав карти не игра! Извинявам се! Иначе знам за 5 ците, туй унуй! :D
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Много ли струват тия свещи?аз гледах в интернет.Едната 10 лв ли е или се бъркам? И Другото да ви питам, там където си сменям маслото ще ми ги сменят нали?

Коментар

ivan_dice написа:
                              относно лампата ... тя показва кога има неизправности по двигателя .... а това че първоначално ти го е правела само на метан и от известно време е започнала да го прави и на бензина .... малко избързах с заключението че инжекторите са запушени ... незнам дали си си проверил/сменил свещите но е много вероятно и от тях да идва проблема .... най добрия вариант за проверка е копуваш 5 НОВИ и си готов Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 аз в момента карам с 4-ри полюсни на Boschhttp://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/products/sparkplugs/super4/
                              С такива свещи ми е темпъра, никакви оплаквания!
                              Peugeot 406, 2000 HDi 90
                              ex. Peugeot 106 1,5 D
                              ex. Ritmo 70 138B2.000
                              ex. Tempra 2.0 159A6.046
                              Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Working...
                              X