Искам да ви попитам от какво може да е проблема колеги? Колата пърди и като давам газ и няма мощност и прекъсва. Като е студена трудно пали. В началото си мислех,че е нещо от метана,ама не е явно защото и на бензин така прави. Аз си мисля да не е от горивния филтър, свещитите или въздушния филтър? Дано не е много сериозно. Ще се радвам ако помогнете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мощност на ФИАТ HGT
Collapse
X
-
прилича на спринцовка каде пръска свети за 10-тина сек. само докато си на контрактА иначе чесно казано немога да ги разбера хора дето си купуват кола 150 кончета и я правят на газ или още по лошо на метан .... това е пълна простотия ако си искал да караш по евтино да си си купил 1.4 или 1.2 а не 2.0 20В .... колега щом имаш метан уредба проблема ти е комплексен спасявай сеAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Кабели??Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ivan_dice написа:запушени дюзи на инжекциона сваляш и на ултразвук...Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
относно лампата ... тя показва кога има неизправности по двигателя .... а това че първоначално ти го е правела само на метан и от известно време е започнала да го прави и на бензина .... малко избързах с заключението че инжекторите са запушени ... незнам дали си си проверил/сменил свещите но е много вероятно и от тях да идва проблема .... най добрия вариант за проверка е копуваш 5 НОВИ и си готов Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 аз в момента карам с 4-ри полюсни на Boschhttp://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/products/sparkplugs/super4/AUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
Май никой не чете, колегата каза че изкл свещи, значи е сменял, Замери си кабелите с мултицет, и кажи какво съпротивление даваPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
baston написа:Да аз в началото си мислех,че е нещо от метана, защото не го правеше на бензин,но от вчера и на бензин го прави,ама може да е наистина от свещите, както каза за тая лампа. Тя ми светеше преди. Дано да не е нещо сериозно.bmahob написа:Май никой не чете, колегата каза че изкл свещи, значи е сменял, Замери си кабелите с мултицет, и кажи какво съпротивление даваAUDI 1.8 20V TURBO
Коментар
-
Кьорав карти не игра! Извинявам се! Иначе знам за 5 ците, туй унуй! :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ivan_dice написа:относно лампата ... тя показва кога има неизправности по двигателя .... а това че първоначално ти го е правела само на метан и от известно време е започнала да го прави и на бензина .... малко избързах с заключението че инжекторите са запушени ... незнам дали си си проверил/сменил свещите но е много вероятно и от тях да идва проблема .... най добрия вариант за проверка е копуваш 5 НОВИ и си готов Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 аз в момента карам с 4-ри полюсни на Boschhttp://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/products/sparkplugs/super4/Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар