Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всички сигнализации на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всички сигнализации на таблото

Колеги, искам да питам за всички сигнализации които имам на таблото, защото има неща които мисля че трябва да имам, а никога не са светели и се чудя дали просто не са изгоряли крушките. Те са следните:ABS - никога не съм виждал да светва а не трябва ли да прави някакъв чек като дам на контактСигнализация за колан - и тука няма никойСигнализация за отворена врата - и тука нищоТечноста в казанчето за чистачките - пак никога не е светелаза това искам да разбера кое е нормално и кое не, и дали въобще трябва да имам такива сингнализации. Ако някой може да ми каже абсолютно всички сигнализации които има моята кола ще съм му много благодарен. Колата е от подписа
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Освен АБС-лампата, ако имаш АБС, никое от другите няма да го видиш да свети във ФИАТ Браво 1.6. Просто таблото е еднотипно за Браво/а/Мареа, и някои неща ги има на Мареа, а не на Браво/а. Така че ако имаш АБС, но не ти свети лампата, това е проблем. Даже при контакт трябва да светят винаги две лампи - АБС и (!), щото модела АБС е такъв.

Коментар

Re: Всички сигнализации на таблото

reter написа:
      Колеги, искам да питам за всички сигнализации които имам на таблото, защото има неща които мисля че трябва да имам, а никога не са светели и се чудя дали просто не са изгоряли крушките. Те са следните:ABS - никога не съм виждал да светва а не трябва ли да прави някакъв чек като дам на контактСигнализация за колан - и тука няма никойСигнализация за отворена врата - и тука нищоТечноста в казанчето за чистачките - пак никога не е светелаза това искам да разбера кое е нормално и кое не, и дали въобще трябва да имам такива сингнализации. Ако някой може да ми каже абсолютно всички сигнализации които има моята кола ще съм му много благодарен. Колата е от подписа
      При мен АБС свети когато дам контакт преди да запаля,за колана погледни под твоята седалка за букса-не съм сигурен дали всеки модел има тази опция,за отворена врата при мен на таблото има контури на кола и ако е отворена врата показва,за казанчето незнам-никога не ми е светила.
      Marea HLX 147ps

Коментар

на моята Брава имаше индикация за отворена врата/багажникобаче не знам дали това не зависи от нивото на оборудаве
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ogi28b написа:
          Освен АБС-лампата, ако имаш АБС, никое от другите няма да го видиш да свети във ФИАТ Браво 1.6. Просто таблото е еднотипно за Браво/а/Мареа, и някои неща ги има на Мареа, а не на Браво/а. Така че ако имаш АБС, но не ти свети лампата, това е проблем. Даже при контакт трябва да светят винаги две лампи - АБС и (!), щото модела АБС е такъв.
          еми имам ABS апък не свети

Коментар

При мен от изброените работи за отворена врата и за ABS светва за кратко като паля.
            The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
            Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
            Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

еми, притеснихте ме с тоя ABS, ще разглобя таблото да видя за изгорели крушки

Коментар

Колега направи си следния тест.... вдигни скорост около 60км/ч и натисни рязко спирачката .... ако педала започне да рита значи ABS-a работи просто ти е изгоряла чек лапата на таблото ако гумите завлачат тогава лошо ..... има един бушон отпреде под капака дето е за ABS-a можеш да провериш да неби да е изгорял и заради него да не работи !
                Прикачени файлове
                AUDI 1.8 20V TURBO
                ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

мерси колега ще хвърля един поглед

Коментар

вечра дигнах капачката, а под нея има 4 мошни бушона, но за ABS не видях.

Коментар

Добре, че не ги снима, за да можем да гадаем повече

Коментар

ogi28b написа:
                        Добре, че не ги снима, за да можем да гадаем повече
                        прибирах се с един приятел в 2 часа през ноща и му разправях и като спряхме пред тях, го отворихме и нямаше как да се снима с тел. просто за тва

Коментар

Номер 96
                          Прикачени файлове

Коментар

Eвала колега ogi28b .... при мене всички тея предпазители кадето са показани ги има !!!
                            AUDI 1.8 20V TURBO
                            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

мн благодаря

Коментар

Working...
                              X