Колеги, искам да питам за всички сигнализации които имам на таблото, защото има неща които мисля че трябва да имам, а никога не са светели и се чудя дали просто не са изгоряли крушките. Те са следните:ABS - никога не съм виждал да светва а не трябва ли да прави някакъв чек като дам на контактСигнализация за колан - и тука няма никойСигнализация за отворена врата - и тука нищоТечноста в казанчето за чистачките - пак никога не е светелаза това искам да разбера кое е нормално и кое не, и дали въобще трябва да имам такива сингнализации. Ако някой може да ми каже абсолютно всички сигнализации които има моята кола ще съм му много благодарен. Колата е от подписа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всички сигнализации на таблото
Collapse
X
-
Освен АБС-лампата, ако имаш АБС, никое от другите няма да го видиш да свети във ФИАТ Браво 1.6. Просто таблото е еднотипно за Браво/а/Мареа, и някои неща ги има на Мареа, а не на Браво/а. Така че ако имаш АБС, но не ти свети лампата, това е проблем. Даже при контакт трябва да светят винаги две лампи - АБС и (!), щото модела АБС е такъв.
-
Re: Всички сигнализации на таблото
reter написа:Колеги, искам да питам за всички сигнализации които имам на таблото, защото има неща които мисля че трябва да имам, а никога не са светели и се чудя дали просто не са изгоряли крушките. Те са следните:ABS - никога не съм виждал да светва а не трябва ли да прави някакъв чек като дам на контактСигнализация за колан - и тука няма никойСигнализация за отворена врата - и тука нищоТечноста в казанчето за чистачките - пак никога не е светелаза това искам да разбера кое е нормално и кое не, и дали въобще трябва да имам такива сингнализации. Ако някой може да ми каже абсолютно всички сигнализации които има моята кола ще съм му много благодарен. Колата е от подписаMarea HLX 147ps
Коментар
-
ogi28b написа:Освен АБС-лампата, ако имаш АБС, никое от другите няма да го видиш да свети във ФИАТ Браво 1.6. Просто таблото е еднотипно за Браво/а/Мареа, и някои неща ги има на Мареа, а не на Браво/а. Така че ако имаш АБС, но не ти свети лампата, това е проблем. Даже при контакт трябва да светят винаги две лампи - АБС и (!), щото модела АБС е такъв.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Колега направи си следния тест.... вдигни скорост около 60км/ч и натисни рязко спирачката .... ако педала започне да рита значи ABS-a работи просто ти е изгоряла чек лапата на таблото ако гумите завлачат тогава лошо ..... има един бушон отпреде под капака дето е за ABS-a можеш да провериш да неби да е изгорял и заради него да не работи !AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар