Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въздушен филтър климатик Punto Mk2

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въздушен филтър климатик Punto Mk2

    Здравейте, отново.Нещо на последък ми е дошла музата да си постегна количката, от гледна точка на различни детайли.От край време ме дразни, че дали парното, дали климатика, като е на степен 4 духа незадоволително слабичко.Дори да пусна само централните отвори на степен 4, пак не усещам кой знае каква студенина по лицето и колата, макар и малка не става хладилник ако мога така да се изкажа Явно е , че въздушният филтър на купето/климатика е за смяна или поне за почистване.Обаче къде е този филтър?Как да го демонтирам и монтирам?Ако е за нов, цената им каква е?Благодаря много.Пунто Мк2 2001 г.

    #2
    И за 10лв го има. Филтъра се намира под жабката - махаш кората и ще видиш една черна пласмасова кутия с две винтчета на капачето. Развинтваш ги и сменяш филтъра. Някъде във форума го имаше със снимки.
    Punto 1.2 16V

    Коментар


      #3
      А да те попитам въздушен филтър на парното, на климатика, на купето и поленов филтър едно и също нещо ли са, или да търся два, три филтъра, за да оправя проблема със слабата вентилация в купето?Мерси

      Коментар


        #4
        Един е. Тази кутия е монтирана вертикално с тясната страна към теб. Винтчетата на капака са отдолу. Дано проблема е във филтъра.
        Punto 1.2 16V

        Коментар

        Working...
        X