Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Пунто

Здравейте надявам се скоро и колеги, намерих във форума Ви няколко теми за пунто но така и не можах да намеря отговори на въпросите си там.Значи трябва ми малка кола с минимална поддръжка и разход за изминаване на разстояние от точка А до точка Б, разстоянието е извънградско а и карането натази кола ще е на 90% извънградско, интересува ме като цялоо кой двигател ще ми е най добре не съм спортен тип искам единствено надеждност и икономичност както в разхода така и в поддръжката, питам се за Пунто не знам как се води точно модел-а ама някъде 94-96 година с 1.1 двигател понася ли му обикновена АГУ, че съм фен на газта.Как е селектрониката, окачването за нашия лунен пеизаж подходящо ли е?Да кажа само че не държа на никакви екстри-може би единствено да има само парно за зимата всичко останало е добре дошло.Поста като з апърви път ми стана мноог дълъг.Ако модовете преценят че не еза тук или пъкл темата се повтаря нека я изтрият.Благодаря на всички писали по темата

1.1 е възможно най-простият и надежден двигател на Пунто МК1. Реално, поставянето на газова уредба няма много смисъл. Достатъчно икономична е, за да си създаваш проблеми с газ. Електрониката е застъпена в доста по-малка степен, отколкото при по-големите и мощни събратя. Купето е доста здраво и гниенето е рядкост. Парното е традиционно добро. Колкото до екстри, рядкост са моделите с нещо повече от ел. стъкла. Хидравликата на волана, също не е серийна. Успех!
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

-

Аз съм с 1,2/75/ELX/97/ откъм поддръжка съм супер доволен, за разход извънградъ също 5-6 и така давай смело
      http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

Мерси колеги за отговорите значи специално за 1.1. модификацията няма какво да се притеснявам.

Коментар

1.1 надежден и добър мотор , може би по.добър от 1.2 , на газ ще върви добре!! Но и на бенз е икономична
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Ами супер това ми трябва остава само да намеря някаква подходяща такава машинка и ставам част от форум-а

Коментар

1.2 НО! Моноинжекцията 60 коня също е добра
              Втората......пак същата!
              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Аз съм с 1.1 на газ от 3 месеца и е стреличка колата Ако имаш някакви въпроси - не се претиснявай Иначе колегите са ти отговорили правилно.
                Grande Punto 1.3 75 hp
                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

моита резачка 1.1 разход 10 на 100 на газ ама при условие ,че педала упира в ламарината ... и колега ако земаш 1.1 избягваи S модела , SX има стрелка за температурата, докато S няма има само лампа не е проблем да се смени таблото или изведе някакъв външен датчик , ма просто няма ... иначе икономично пада на 7-8 на газ поне при мене или се бъркам наи голямото ми постижение е 300 км с 24 литрова бутилка повече несам минавал , с яко мачкане пада на 224 или 243 км с 24 литра.
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Мерси за мненията олеги и бързите отговори, въпрос ами е към тези които с ана газ -Газов инжекцион ли слагахте или обикновено АГУ, марка и модел също.Предварително Ви благодаря за отделеното време.

Коментар

добри отзиви и от мен ще чуеш и според мен няма смисъл от газта. Ако не я гониш на дълго може и малко под 5 да смъкнеш разхода.Доста прилично върви и другото важно е че е евтина подръжката.
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

За това Пунто обикновена АГУ
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                          За това Пунто обикновена АГУ
                          аз съм с такава - моно инжекция ми е в град Пловдив ми гореше на бензин 8 и нещо сега на газ същото :D
                          Grande Punto 1.3 75 hp
                          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

АГУ - LAVATO ... незнам как седят нещата с BRC ма се возих на една кола с такава но незнам дали не имала газов инжекцион , но преди да свърши горивото предопреждава със звукова сигнализация , да бегаш да зареждаш
                            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Колега, имам едно пунто ’95-та на метан за продаване, ако те интересува пиши.

Коментар

Working...
                              X