Здравейтена фиата ми нещу му стана и не иска да върви а разполагам и с много малко средства в момента.За държание,ще кажа само че върви така сякаш ме дарпа тир назад.развивам ламбдата и след като я очистя и завия пак тръгва за около едно кръгче,смятам че може би е заради нея.Какво мислите ,помагайте ако можете.и друго,отзад ауспуха направо около него става сажди,като си сложих раката вчера направо пръска черни капки който меришат много гадно,дали е вода незнам или бензин.Ако някой има ламба която не използва ако може да ми я подари ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешна poмощ за fiat tipo 1.4 DGT Cat.i.e
Collapse
X
-
Здравей колега, Първо виж дали ти намаляват маслото и антифриза. Ако установиш, че е тека - не я карай тази кола, докато не говориш с някой майстор, който разбира. Другото, което се сещам е да си налял от някоя извънземна бензиностанция, в която бензина да е 50:50 вода. От кога са тези проблеми? Забелязал ли си нещо друго около времето, когато е започнало всичко?Поздрави!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
-
незнам колега ,не ми намаляват тези работи,както казах мисля че е от ламбдата но не съм сигурен де,но като я изчистя и върви и след една обиколка пак същото става.мерси за помоща между другото,нямам и много пари сега за майстори,даже неска се чудих да нее нещо от компютъра нещо да ми натрупва грешка,не я карам сега,страх мее да не я разваля още повече.
Коментар
-
Ами ауспуха е смянян скоро с нов и имам катализатор Чесно казано не ми е дошло това на ум но мисля че нее от него.На място се форсира добре но пак малко като спъната каточели.Економайзера си свети както винаги,като карам обикновенно си свети economic а като я настапя светва power,и сега си действа както винаги.
Коментар
-
и с друга ламбда сонда - пак ще е същото. проблема ти е че се цапа. А от какво... от саждите ходи да ти прегледат катализатора в какво състояние е. колата ти не е първа младост, и ако това вътре е оригиналният катализатор.. махай го без да мислиш много."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Да , да махнеш катализатора е по евтиния вариант :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Като си помисля може и от това да е,дето викате се цапа и като го изчистя и се оправя за малко.Заради катализатора ли се цапа тая ламбда?Аз познавам един майстор дето се занимава с ауспуси и няма да ми вземе милиони да го махне.Чудно ми е след като катализатора е просто едни малки дупчици защо да е от него,или двигателя е вече на години и го затормозява тоя катализатор.Мерси за съветите,ще видя какво ще направя.То направо отзад от ауспуха бълва сажди а двигателя ми нее чак толко износен тъй като аз карам средно а не много и съм навъртял към 10 000км за 3 4 г.
Коментар
-
Дупките на катализатора са многооооооо миниатурни!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
преди да го изтърбушиш, първо ходи да ти го прегледат (мерят се изгорелите газове) дали е той проблема. Да не се окаже напразно действие (вредно в никакъв случай, щото точно този двигател не е смятан за катализатор, ма това е друга тема)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Колеги махнах катализатора и се оправи, малко ми гърми като 2 литра обаче върви, мощността се върна и сега дърпа добреНа ниски обороти малко излиза черно, но като дам газ не пуши. Предполагам, че гърнетата още са пълни с боклуци и затова пуши иска газ и ще се оправи. Мерси за помоща, колеги.Айде ако има нещо пак ще питам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар