Да за нови става въпрос и то в центъра на Бош.При мен пък никога не са ми светили кабелите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто прекъсва. Защо?
Collapse
X
-
Мали скоро , ще фанеш да пратиш две бобиниPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Днес купих кабелите сложих ги и пак същата работа прекъсва че прекъсва.Проверих дали идва ток до всяка свещ и се оказа че на едната не идва ток.Явно бобината ми е сдавала багажа лека по лека и се е отказала да дава ток защото до вчера имаше, но явно не е бил достатъчен за да работи добре колата.Колко струва една втора ръка че съм зле с парите в момента.Май няма да карам колата скоро
Коментар
-
е 35 лв нова както казва колегата е супер евтино, иначе аз съм чувал по 45-50лв новаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колеги днес сложих нова бобина колата запали добре и си работи добре,но след като загря аз я угасих пробвах да запаля и отново колата бачка на 3 цилиндъра след като и дам газ до 4 хил. оборота се оправя,обаче при повторно палене пак на 3 цилиндъра.Та въпроса ми е от кво е туи нещо вече кабели,свещи и бобина са нови може ли да е от дюза защото проблема е само от един и същ цилиндър
Коментар
-
2 нови бобини ли сложи или една?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Да не би да чуваш цъкането на инжекторите, или по силно чатканеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ако е разместил пуловете!!!!!!1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар