Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто прекъсва. Защо?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто прекъсва. Защо?

Здравейте колеги колата ми е Пунто 1.2 75к.Преди няколко дена излизам паля я няма проблеми покарах я малко и я огасих след 15 мин. я паля и колата работи сякаш на три цилиндъра (прекъсва).След като я изфорсирах се оправи,но сега пак го прави.Сутрин като я запаля съвсем леко прекъсва като поработи малко се оправя обаче запаля ли я повторно пак прекъсва.Вчера смених свещи Denso.Колата подобри работата си ,но продължава да прекъсва по същия начин.Та от къде може да идва проблема

Кабели вероятно
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами и аз мисля да ги сменя ама какви е най - хубаво да сложа , а и как да ги разбера че са скапани мойте кабели как да ги земеря

Коментар

Провери дали имаш добра искра, че може да ти е тръгнала някоя от бобините. Аз наскоро имах такъв проблем.
        Fiat Punto 1.1 '97

Коментар

Те тея пунтовци с колко бубини са

Коментар

Със две бубини са,едната струва към 35лв.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
              Със две бубини са,едната струва към 35лв.
              Колега ти явно имаш същото Пунто според теб коя е причината за това прекъсване и какъв разход ти дава твоето Пунто градско ако имаш такова въобще

Коментар

Колеги проверих кабелите като я запалих на тъмно и когата подам газ се вижда тук там как светва от самите кабели значи би трябвало да е от тях ще ги сменя тази седмица и ще пиша кво е станало

Коментар

Колега сменял съм вече 5 к-та и все си светят. А към колегата къде ги купуваш тия бобини за 35 лв [/i][/u]
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

колега преди имах същия проблем.. колата вървеше кат пребито магаре, след като загрееше се пооправяше, но пак беше мн зле. Гореше като луда и в крайна сметка ми беше излязъл един вакум маркуч
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Къде стоят тея маркучи да ги проверя щото и моята гори сякаш карам танк

Коментар

смятай че е от това, но да ти кажа колата не беше моя и когато я върнах ми казаха "ти капака отварял ли си го" аз казах "естествеко" а отговора беше "ми то ще ти искара очите бе" такаче се огледай просто за изкаран маркуч.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Patlaka написа:
                          Къде стоят тея маркучи да ги проверя щото и моята гори сякаш карам танк
                          колко ти гори?
                          Втората......пак същата!
                          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Градско някаде 9-10 зависи от задръстванията.Що бе колега при вас колко е една бубина?Трябва да си пазя някаде фактурата,но съм сигурен,че е толкова.
                            ex. punto elx 1.2i
                            Lancia Libra 1.6

Коментар

50лв някъде! Като реша да взема ще ми купиш ти 2 бобини по 35 лв , ма нови става въпрос нали, иначе при мен на газ 8,7-9/100 на газ среден
                              Втората......пак същата!
                              Punto75-Вече на жената!

Коментар

Working...
                              X