Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тенекиджия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тенекиджия?

Колеги, още един въпрос: препоръчайте някой майстор да ми лепне и китоса предната броня и да ми я боядиса заедно с калника...колоко горе долу ще струва?

?

За да ти препоръча някой майстор, първо кажи къде се намираш . Едва ли си от Аврен?
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Re: ?

dannybo написа:
      За да ти препоръча някой майстор, първо кажи къде се намираш . Едва ли си от Аврен?
      Рано или късно ще "цъфне" нЕкой от Аврен. Тогава к’во праим? Иначе съм сигурен, че и там има майстори
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Да бе забравих - София

Коментар

оф топик какво е тва Аврен село ли е какво е .Много често се говори за него в този форум някой можели да ми обясно зшо какво е това итн 10х

Коментар

Говори се често за него, защото никой не си променя във данните местожителството си
            Lancia Kappa 2.4JTD
            Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
            Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

А бе кажете нещо по мойта тема

Коментар

Alehin, аз преди няколко седмици питах същото даже 2 теми бях пуснал но никои не ми препоръча свестен тенекиджия. Един приятел му оправя колата някакъв но незнам точно адреса мисля в понеделник да го карам да ме заведе, неговата кола беше яко ударена и са я направили идеално. Ако и аз съм доболен ще ти дам адреса.
                PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Thanks, ще те чакам да кажеш!

Коментар

абе тенекеджиите не оправяха ли ламарини?Тук май говорим за брони, лепене, боя?Пък и правилно не е ли каросерист?Ама така сме свикнали Не че нещо, ама се засягам
                    Пауър из нотинг уитаут гума
                    Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Working...
                    X