Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

акумулатор Кобак (страшна работа)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vin_d написа:
    става и вода от климатик дето капе от трабита му,преварена вода,чишмяна,минерална квато и да е,най-лошото е да седи без течност в него.ма така ако са и сички клетки кото таз кат му слоиш и електролит може из веднъж да клекне аком.Дано да греша.
    До колкото знам с преварена вода не става, както и с такава от климатик, причината е че съдържа метални съединения във водата и това разрушава самия акумулатор.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

...

van_dal написа:
      vin_d написа:
      става и вода от климатик дето капе от трабита му,преварена вода,чишмяна,минерална квато и да е,най-лошото е да седи без течност в него.ма така ако са и сички клетки кото таз кат му слоиш и електролит може из веднъж да клекне аком.Дано да греша.
      До колкото знам с преварена вода не става, както и с такава от климатик, причината е че съдържа метални съединения във водата и това разрушава самия акумулатор.
      A бе хора, във всяка бензиностанция продават дестилирана вода за 50-60ст литъра. Какви преварени води, какви климатици...
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
        A бе хора, във всяка бензиностанция продават дестилирана вода за 50-60ст литъра. Какви преварени води, какви климатици...
        На стар акумулатор и вода от чешмата да ми сипете, все ще му е тая според мен, ама хайде...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X