нормално ли е да се вижда това вътре в акумулатора не е електролит ли там к`во беше ами някви ламаринки никъде май нямам черта до къде трябва да ми е пълен акумулатора даите малко акъл мисля да долея с дестилирана вода ще я открадна от някъде ... ама не знам колко трябва да долея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
акумулатор Кобак (страшна работа)
Collapse
X
-
Тези пластмаски, които се виждат през дупката (на последната снимка) трябва да са покрити с електролит. Ако не виждаш течност, а само "ламаринки" това означава че акумулатора си е заминал. Когато клетките останат сухи се разрушават.Всъщност, кое точно наричаш "ламаринки"?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Тези пластмаски, които се виждат през дупката (на последната снимка) трябва да са покрити с електролит. Ако не виждаш течност, а само "ламаринки" това означава че акумулатора си е заминал. Когато клетките останат сухи се разрушават.Всъщност, кое точно наричаш "ламаринки"?
Коментар
-
Zlatev написа:а от къде да намеря тая дестилирана (жива :P ) водаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Zlatev написа:уредих се ще ми донесат дестилирана вода ами електолит от магазин за авто части ли да търся
Коментар
-
няма как да имам гаранционна карта тей като акумулатора ми доиде с колата иначе съм мн доволен от него пали от раз никога не съм въртял втори път за да запали нз дали тия акумулатори по принцип са добри но този е мн читав ... за сега това е от мен и да внимавате днес за кого ще гласувате ,че бате бойко бие без упойка
Коментар
-
Zlatev написа:няма как да имам гаранционна карта тей като акумулатора ми доиде с колата иначе съм мн доволен от него пали от раз никога не съм въртял втори път за да запали нз дали тия акумулатори по принцип са добри но този е мн читав ... за сега това е от мен и да внимавате днес за кого ще гласувате ,че бате бойко бие без упойкаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар