И още една молба! Може, ли някой да изпрати снимка как точно влиза жилото откъм съединителя, тъй като на моя "manual" снимката не е много ясна!Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединител или не?
Collapse
X
-
iliencho написа:Здравейте, пак!Отидох в сервиза на Fiat ( 4ти км) и смениха жилото с : "RICAMBI ORIGINALI" C015 (това пише на опаковката) - 120 лв....Такъв мек педал на съединител не съм пипал - направо паднах! Пича даже каза, че принципно трябва и по- мек да бъде, но аз съм повече от доволен..И още съединителя ми има още живот!!!Проблемът остава със "хората" от DUNEV MOTOR SPORT, които не желаят да ми върнат парите.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
pavel_ написа:Колега 6том ти отделя съесинитела толкова ниско знаи че всеки един момент може да те остажи на пътя.Това ми се случи и на мене преди няколко месеца педала просто си остана долу.Маистора като го отвори аксиалния лагер беше разтопен.Така че моя савет е не се бави ами го смени.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Прав си че виеше много но и педала беш започнал да отделя ниско а и тои казжа че го е карал на сервис и са му сложили друго жило и са го регулирали.Освен тези в сервиза да са аматиори и да не са го регулирали правилно, а и има не6то друго когато феродовия диск вече е мн износен пак съединитела започва да отделя долу.
Коментар
-
Привет на всички колеги и маниаци,и аз имам подобен проблем но маи по-сериозен,и не със жилото а със самия съединител.И имам нужда от съвет ако някои има някакво инфо или опит.Става въпрос за Мареа уикенд 1.9 ЖТД;когато я купих преди година боксуваше съединителя,смених го(уж комплект!!!диск,притискател и лагер)но след смяната пак си имаше извесно боксуване и предърпване.Карам вече така 50 000км но нещата вече доста загрубяха,почна да боксува много,преди на тези места на които карах на 4-та предавка сега карам едвалине на 2-ра.Отидох при приятел монтиьор и тои ми каза че триабва да сменя целиа (МАХОВИК)всичко за да станат нещата.Понеже тези модели били’цитирам’ по-специални,обаче като направих сметка излезе че трява да бръкна (985.00лв)само за маховик.Стори ми се малко много’ако мога така да се израза.Та молбата ми беше ?ако некои е имал подобен проблем или има информациq или съвет ще съм благодарен безвъзмездноMarea jtd
Коментар
-
Здравейте , аз имам следният проблем със съединителя на Брава 1,4 12 . При натискане на педала , усилието е малко в повече ,като се чува стържене на ниски обороти . На по-висока скорост , това не го чувам , като е възможно също да се чува при превключване , но от скоростта да не го чувам .Моля Ви за кратък консулт , това от жилото ли е или ми е заминал съединителят .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар