Здравейте! Проблема е следния - сменявам жило на съединител (счупена пластмасата, която се закача на самия педал), карам 500-600км и скоростите започват едвам да влизат на запален двигател. (В сервиза регулираха един път новото жило, още при смяната). Педала е леко твърд , но става. Отделя на 4-5см. от пода. Пак ли да регулирам или друго може да е скапано! Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединител или не?
Collapse
X
-
Аз сложих някакво жило EFFE. Явно е менте защото е за 20 лв, но сега педала ми е много по мек от преди.Имах само 1 проблем- незнайно защо ми се развиваше гайката за регулиране и също като теб скоростите влизаха трудно и хъркаше. Навих малко повече гайката и я лепнах с течен метал и сега ми отделя перфектно.Според мен проблема ти е същияhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
snake написа:Колега, вероятно си поредният изгорял с жило-менте. Ако и марката на жилото е MALO, работата е почти сигурна.1.6 16v Abarth
Коментар
-
xtry написа:snake написа:Колега, вероятно си поредният изгорял с жило-менте. Ако и марката на жилото е MALO, работата е почти сигурна.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
колега можеби си прав,но забелязвам че само когато е жега и зор влизат тея скорости..вече няколко пъти го регулирам и ще видим сега как ще е като се стопли пак кажи ми каква марка е твоето да знам какво да търся и от къде си го взел ? ако помниш и цена да си имам едно на ум.поздрави1.6 16v Abarth
Коментар
-
Не знам каква марка е новото жило, но педалът е чак нечовешки мек :D . Купих жилото от AXM-AUTO, казаха ми, че е за оригинално вграждане във фиат. И цената не помня, но не беше кой знае колко скъпо, е все пак не беше 25 лв., колкото е MALO. Тази година съм дал към 1500 лв. за ремонти и вече ми се омешаха нещата.Все пак пробвай да регулираш, докато е възможно .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
xtry написа:колега можеби си прав,но забелязвам че само когато е жега и зор влизат тея скорости..вече няколко пъти го регулирам и ще видим сега как ще е като се стопли пак кажи ми каква марка е твоето да знам какво да търся и от къде си го взел ? ако помниш и цена да си имам едно на ум.поздравиhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:...Влизат трудно скоростите заради това че не е регулирано жилото и не отделя хубаво съединителя...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ами брат то има още доста за регулиране но педала почва да отделя мноо на високо както когато бях със старото жило,но при него стана така защото като се е счупила пластмасата и е влязла в купето жилото се е държало на гумата която покрива жилото и тя се беше набръчкала яко .. и аз мисля че ще тряа и съединител да сменям скоро дано да ме изкара още 2 месеца че съм зле финансово в момента .....1.6 16v Abarth
Коментар
-
Здравейте, пак!Отидох в сервиза на Fiat ( 4ти км) и смениха жилото с : "RICAMBI ORIGINALI" C015 (това пише на опаковката) - 120 лв....Такъв мек педал на съединител не съм пипал - направо паднах! Пича даже каза, че принципно трябва и по- мек да бъде, но аз съм повече от доволен..И още съединителя ми има още живот!!!Проблемът остава със "хората" от DUNEV MOTOR SPORT, които не желаят да ми върнат парите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар