колеги, ако има някой който си е решил проблема да споделя. Върти ми се някакъв вариант да си направя касата нещо като на пунто МК2 - заводската, но пак нз дали ще стане. Очаквам някакви предложения от ваша страна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газово + Бас Каса = няма багажник - предложения /фиат браво/
Collapse
X
-
на мен бутилката(25 литра) ми е от дясната страна на бажника и мисля да слагам за в бъдеще някаква 8 или 10 инчов говорител в цилиндрична каса която да разположа върху бутилката. но незнам дали няма да има някакви проблеми. ако някои има инфо да казваFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:на мен бутилката(25 литра) ми е от дясната страна на бажника и мисля да слагам за в бъдеще някаква 8 или 10 инчов говорител в цилиндрична каса която да разположа върху бутилката. но незнам дали няма да има някакви проблеми. ако някои има инфо да казваFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
ако де направи по размерите който остават(между бутилката и кората от горе) трябва да стане. мен ме питеснява дали няма да има проблем за бутилката и сондата и от вибрациитеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:ако де направи по размерите който остават(между бутилката и кората от горе) трябва да стане. мен ме питеснява дали няма да има проблем за бутилката и сондата и от вибрациитеFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:идеята е касата да е видока апък тясна.. самоче нз въобще дали ще свири такаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
reter написа:идеята е касата да е видока апък тясна.. самоче нз въобще дали ще свири такаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар