със стъкломат ще стане но наистина ще ти се взене акълеца, не е нужно всичко да приляга и по най-малката вдлъбнатинка, смятам че и от дърво може да стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газово + Бас Каса = няма багажник - предложения /фиат браво/
Collapse
X
-
Намерих снимките Не съм го правил аз, но мисля че автора няма да има против да почерпим опит от него.http://snimka.bg/album.php?album_id=64461С две думи мериш и режеш според мястото. Доле-горе си направи сметка за обема, който ще иска говорителя.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Намерих снимките Не съм го правил аз, но мисля че автора няма да има против да почерпим опит от него.http://snimka.bg/album.php?album_id=64461С две думи мериш и режеш според мястото. Доле-горе си направи сметка за обема, който ще иска говорителя.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
reter написа:Vladim написа:reter написа:идеята е касата да е видока апък тясна.. самоче нз въобще дали ще свири такаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
gamma написа:Намерих снимките Не съм го правил аз, но мисля че автора няма да има против да почерпим опит от него.http://snimka.bg/album.php?album_id=64461С две думи мериш и режеш според мястото. Доле-горе си направи сметка за обема, който ще иска говорителя.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:аз съм Дянко, и обичам в темите ми да се пише по въпросите ми. Най приятелски искам да те помоля ако нямаш какво да кажеш, да не ми спамиш темата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Може да стане "беля", ако инсталацията е направена от новобранец :D Така или иначе, за да се върже стъпало в багажника, (и да свири ) си трябва добро окабеляване.едит:Сега разгледах снимките, към които дадох линк. Не ги бях разгледал всички.Колегата Vladim е донякъде прав. Изключително голяма простотия е да сложиш усилвателя, залепен на бутилка пълна с газ...З@еб*те късото, ама това стъпало като дефектира сами се сещайте какво може да се случи... Най-малкото е, че на повечето car усилватели корпуса е И радиатор и греят зверски.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Слагаш си кутия на покрива...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43216Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Vladim написа:reter написа:аз съм Дянко, и обичам в темите ми да се пише по въпросите ми. Най приятелски искам да те помоля ако нямаш какво да кажеш, да не ми спамиш темата.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
staik написа:И аз съм с " GAZ $ BASS" и багажник - нямам :D Най-много една чанта от "метро" и това е :D С 12-ка говорител :DFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Да, но сега използвам задните седалки като багажник :D Ако ходя на море саковете отзад и 2-а човека идеалка :D не знам как е твоето полужение , но не съм женен нито деца имам . Пък още по - малко да нося ПЪРЖОЛИ от село :D Ако изкочи нещо махам касата и всичко е 6 точки .Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
така си е е, и аз съм в твоето положение, но друго си е да си имаш багажник, а без бас-ка не се живее, особено като се има напредвид, че съм със заводските колони навсякъде. Комбинирани с касата са ми идеалка, самоче махна ли я стаа леж.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Колега извинявам се ако нещо спамя. Но аз ако сам никога няма да е сложа нат бутилката за гас Имаи на предвид че плюсовия кабел ако изгърми може да скъса ламарината на колата ако реши да даде на късо представи си ако почне изпуска газовата щото рано или късно се разхлабват гайките затова се прави и тех преглед на газовата. Не ми се мисли кво става мажайте ги тия кабели по на далече имай на предвит че и кабела кам касата дава изкра пак да не говорим за големия плюсов. Мисли първо за безопасността после Баса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар