Имам Фиат Пунто 1.1 гарнитурата на капака на цилиндровата глава е за смяна запознайте ме как става смяната лесно ли е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на гарнитура на горен маслен картер на Фиат пунто 1.1
Collapse
X
-
Лесно , не може да се каже но човек със средна техническа култура мисля че може, трябва да внимаваш с капака лесно чуплив е!!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Re: Смяна на гарнитура на горен маслен картер на Фиат пунто
Stauffenberg написа:Имам Фиат Пунто 1.1 гарнитурата на капака на цилиндровата глава е за смяна запознайте ме как става смяната лесно ли е>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Само искам да ви предупредя за две неща. 1. Внимавайте смарката на гарнитурата. Настоявяйте за качествена. Аз си взех първият път GLASER, макар че знаех че няма да държи дълго. Но чак пък 3 седмици !? И после текна по-зле от старата ! За нищо е стават ! После си сложих ELRING. 3 пъти по-съпа е, ама вече държи.2. Трябва да се гледа дали влиза перфектно в каналите си. Особенно по ъглите на заоблената част. Ако се разминава , и ъглите не са точни, оттам ще тече , т.к. ще се появи дупчица.УСПЕХ ! Иначе е супер-елеметнарно. С една тресчотка с камък 10 , за 10-15 минути сте готови. Един съвет - така и така сваляте капака, измерете си хлабината между гърбиците на вала, и чашките на клапаните.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар