Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с Фиат Стило 1.6

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблеми с Фиат Стило 1.6

    Здравейте,тъй като съм съвсем нова във форума - простете ако не пиша където трябва.Имам нужда от съвет. Имам фиат Стило 1.6 , но тази кола след като я купихме започна да прави зверски мизерии. Както си караш и гасне в движение или на някой светофар. Изписва грешки АСР и ИСП , а оттам и алтернатор , загубена комуникация, че и грешка на мотора......Така е вече може би 4 месеца.... Няма правене...местиха релета, чъчкаха и нищо...2 дни без проблем и на третия се почва. Мислехме, че може да се е получило при поставянето на една скапана пищялка, за да може да и направем каско, но може и така да сме я взели..(( Много тегаво...Имаш кола, а все едно нямаш.... Ако някой може да даде ценен съвет моля Ви пишете ми...Ще Ви бъда благодарна... Скайпа ми е touring-sofiaХубав и успешен ден на всички

    #2
    Колежке това е чест проблем при стиловците когато акумулатора е заминал или е тръгнал да си заминава. Вероятно и след слагането на алармата положението е станало още по-зле. Акумулатор сменяла ли си ? Ако не ... провери от някой авер с хубав акумулатор дали ще ти прави такива мизерии и сменяш.
    '08 Alfa Romeo 147 Q2
    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

    Коментар


      #3
      Благодаря ти за съвета...Още в събота ще бъде изпробвано и ще пиша дали има резултат...Ако има ще те черпя))Приятен ден на теб!

      Коментар

      Working...
      X