Здравейте,Реших да ви пиша за най добрата градска колица , Фиат Брава 1,8 16V . Купих си я с голямо желание карах я доста сложих и АГУ и т.н.Ама от многото каране взе да грохва , та сега си имам едни гумички горе за клапаните дето мен чакат :D .Та по скоро въпроса ми е после да я продавам ли или не. Колицата е вече на 205000 км , с климатик , централно , ел. стъкла , ел. огледала, кожен салон , халогени , трети стоп , ксенонови каси светлини и пална сервизна книжка.Чакам за съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава 1,8 16V
Collapse
X
-
Не знам бе колеги :D , ама винаги сам си мислел че не правят достатачно здрави , но пак високо оборотни и доста спортно настроени двигатели.И съм говорил с италианец който продава само ФИАТ ЛАНЧИА АЛФА. И той ми е каза да карам яко, но мине ли 200 000......... директно на пазара.Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар
-
и как по точно ги смятате тея работи за неиздържливите двигатели?? как ти се струва Фиат брава 1.9ТД100 на 259700км , и от смяна на смяна маслото пада с няма и половин милиметър на щеката(без да е правен какъвто и да е ремонт)?? не доливам масло, сменям го на 10000км?? нямали били мотори...хахахахаахахах
Коментар
-
skyline написа:Ами 205000 км за Фиат бензин , който е каран доста зверски мисля че са много , а пак и Фиат не правят издаржливи двигатели както примерно БМВ и т.н.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Когато една кола е поддържана и не е карана като такси спокойно може да издържи 250000-300000км и ако не е под 1,4 ест.Но колега дали е бензин или дизел не е от такова значение,друг е въпроса дали искаш да продадеш(което май искаш)."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар