Здравейте, Наскоро си купих Фиат Пунто 1.7ТД 1997г. внос от ИталияПреди няколко дни го регистрирах и реших да го покарам, но се появиха някой проблеми.Така, светна лампата за маслото, когато излизах от паркинга и спирачките станаха твърди като камък.Вднага я изгасих и при повторно запалване лампата изгасна, и всичко се оправи.Когато я закарах при майстора за обслужване, му обясних за този проблем и той ми каза, че не вдигала масло.Смени маслото, филтри, ремъци, толки и т.н. но проблема пак го има. Лампата гасне след 2-3мин а спирачките са камък, докато лампата за маслото свети.Ходих и майстора ми каза, че трябвало да се налее някъква добавка в маслото за възтановяване на частици, която щяла да образува метал на износените части (не разбрах кое точно е износено). Ако някой има опит, да препоръча такава добавка ще му бъда благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Пунто
Collapse
X
-
Да не би да нямаш компресия? на гия добавки не вервай и бягай със 200 от тях!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
2-3мин. работа на мотора при светеща лампа е опасно. Майстора не знае какво прави! Проблема няма да се реши с добавки. Най-напред трябва да се измери налягането на маслото! Ако е мерено и няма налягане много вероятни причини са - маслена помпа или/и износени лагери на коляновия вал.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
успех, макар че съм скиптично настроенPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
des1slav написа:Здравейте, днес ми сложи добавка Polytron за метал.Ще пиша какъв е резултата (ако има такъв)Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:ами по горе пишеше бягай от каквито и да е добавки>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар