Италянски са....................74 Ah колата ми е от подписа Мареята
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги кажете нещо за акумулаторите FAAM
Collapse
X
-
Re: Колеги кажете нещо за акумулаторите FAAM
EcskaE написа:Италянски са....................74 Ah колата ми е от подписа МареятаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
i4kin написа:Вече 9 месеца съм с такъв акумулатор.Много съм доволен.Незнам от колко време е карана с него,но зимата нямаше никакъв проблем при палене!
Коментар
-
paralesa написа:до втората година и от българските няма оплаквания :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
че и по-малко. на жената монбат и умря на година и половина от нищо. прибира се вечерта, всичко е 6. сутринта няма никой - 1.3V на клемите."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Synthy написа:че и по-малко. на жената монбат и умря на година и половина от нищо. прибира се вечерта, всичко е 6. сутринта няма никой - 1.3V на клемите.Fiat Marea 1.9 TD 100 EXL 97
Fiat Punto 1.1 AGU 55s 97
Коментар
-
EcskaE написа:Stefan Hadjov написа:Synthy написа:че и по-малко. на жената монбат и умря на година и половина от нищо. прибира се вечерта, всичко е 6. сутринта няма никой - 1.3V на клемите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
vin_d написа:i4kin написа:Вече 9 месеца съм с такъв акумулатор.Много съм доволен.Незнам от колко време е карана с него,но зимата нямаше никакъв проблем при палене!Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
...
Моя "Монбат" 62Аh изкара три години на Опела, а сега от година и половина е на Мареата... И все още не е показал признаци за сдаване на багажа. Може и на късмет да е работата, но досега с Монбат не съм имал проблеми. И не че правя реклама - просто си казвам...Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар