Защо светят тези лампи? Tipo 1,6 93 година. Светят в тази комбинация само при запалени фарове иначе свети само вратата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо светят тези лампи?
Collapse
X
-
А вратата ВИНАГИ ли свети или само на контакт?Ако тази лампа не угасва без да имам подобни джаджи в колата си мога да предположа, че кабела за бутона на вратата се е оголил някъде и дава на маса, т.е. веригата е затворена, което по идея би трябвало да се случва само на отворена врата.Може и бутона да е нещо проблемен, ама при него е по-вероятно обратното - като отвориш вратата да не затвори веригата - ако е заял или са се окислили контактните повърхности. Успех.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Обикновено е от сензорите, както казват колегите. Аз бих проверил цялата верига. При мен лампите за фаровете светят ако се размести някоя крушка. Кажи първо светят ли всички светлине, щото тука показва проблем с предна светлина - фар или габарит, и задно осветление на номера.Като гледам колко светлинии светят и ако всичко е наред - отвори таблото, отзад има конектори. Раздвижи ги и виш дали няма да загаснат.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар