Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо светят тези лампи?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо светят тези лампи?

Защо светят тези лампи? Tipo 1,6 93 година. Светят в тази комбинация само при запалени фарове иначе свети само вратата?
    Прикачени файлове

ами тази отпред е за фар или габарит неработещи а тази отзад е за осветление на задния номер , ако на габаритите е сложена крушка под 5W пак свети чек лампата независимо че няма неработещ такъв
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Thanks

Коментар

А вратата, там какъв е проблема?

Коментар

А вратата ВИНАГИ ли свети или само на контакт?Ако тази лампа не угасва без да имам подобни джаджи в колата си мога да предположа, че кабела за бутона на вратата се е оголил някъде и дава на маса, т.е. веригата е затворена, което по идея би трябвало да се случва само на отворена врата.Може и бутона да е нещо проблемен, ама при него е по-вероятно обратното - като отвориш вратата да не затвори веригата - ако е заял или са се окислили контактните повърхности. Успех.
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

като покараш малко на парно и се стопли ще се оправи. и при мен е така за вратите
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Май не е така...свети вече 1 месец

Коментар

OK e! Снощи го погледнах, затваря веригата и лампата в купето изгасва, само тази на таблото свети и не гасне

Коментар

индикацията за отворена врата е на самата брава,при машинката за централно,на мойта преди светеше задна лява врата,бях свалял кората и съм прещипал кабела при сглобяването

Коментар

Обикновено е от сензорите, както казват колегите. Аз бих проверил цялата верига. При мен лампите за фаровете светят ако се размести някоя крушка. Кажи първо светят ли всички светлине, щото тука показва проблем с предна светлина - фар или габарит, и задно осветление на номера.Като гледам колко светлинии светят и ако всичко е наред - отвори таблото, отзад има конектори. Раздвижи ги и виш дали няма да загаснат.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                    X