проблем с бензиномера или как там се казвал .Като дам контакт показва горивото,завъртам стартера истрелката пада на 0 и светва лампата.Скоро смених бензиновата помпа.Колата е фиат мареа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
отчитане на бензина
Collapse
X
-
Проблема е от поплавъка.Нарушени са му пистите, и затова не отчита вярно.Ако искаш го извади и почисти със спирт, после разтегни леко пластинките за да има по добър контак с пистите.Мисля , че ще си решиш проблемапоне така реших на Типото!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
По същия начин. В багажника, в дясната част, зад седалката, в мокета е изрязан кръг. Под него има капак, който се държи на три винта, до колкото помня. Махаш го, и капака на стойката с помпата и поплавъка е под него. Хванат е с пръстен за резервоара, трябва да го развиеш, като преди това откачиш кабелите и щуцерите. Последните, пак до колкото си спомням, се откачаха доста трудно като ги стиснеш отстрани. Внимавай, чупят се лесно.
Коментар
-
Благодаря колеги, за подробната имформация. Като ми остане малко свободно време, ще отворя и проверя поплавака. При мен се получава следното: като карам по паваж или по-бързо по неравен път и стрелката на бензиномера бавно пада до нула и светва лампата. Слен кото колата стъпи на равна настилка, стрелката си изплува до вярната стоинастFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар