Uno 160A1.046 проблема започна от големия разход на гориво, цялото запалване смених,свещи ,кабели,палец,капачка, разхода си го има още вчера ходих на диагностка но маистора не пожела да я закачи каза да махна катализатора, махнах го ,направими впечатление ,че до катализатора всичко е в много черни сажди и свещите са така ,не е нагар а сажди , богата горивна смес предполагам няма какво друго,ламбд сонадата я мерих с мултицет дава в граници от 0,1-0,7V , ВЪЗМОЖНО ЛИ Е да е от TPS според даните от AUTODATA има малко отклонение но, незнам дали е от значени за TPS-а ,даите някоя идея колеги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
UNO 160A1.046
Collapse
X
-
Днеска ходих в сервиза на BOSCH във Варна до КАТ, направо съм разочарован ,само майстора като чу FIAT и каза да си ходя ,питам го защо ,каза че тея коли идвали винаги с по 3-4 проблема и нищо не става от тях,казах му само да я закачи да провери аз си поемам нататък ремонта ,и за да ме рзакара ми каза " ние сме тупи и не разбираме от такива коли" , от там отивам на друг сервиз някакъв нов с реклама на VALVOLINE ,там майстора човъркаше един карборатор на AUDI , и тои ме изпрати не поглеждал въобще италиански коли :D , и отам отивам на ЦОКОВ дадохами час за понеделник и ще ви кажа как е минало и там ,само да не ме върнат и от там че се наплаших вече :DFIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046
Коментар
-
cougar написа:Днеска ходих в сервиза на BOSCH във Варна до КАТ, направо съм разочарован ,само майстора като чу FIAT и каза да си ходя ,питам го защо ,каза че тея коли идвали винаги с по 3-4 проблема и нищо не става от тях,казах му само да я закачи да провери аз си поемам нататък ремонта ,и за да ме рзакара ми каза " ние сме тупи и не разбираме от такива коли" , от там отивам на друг сервиз някакъв нов с реклама на VALVOLINE ,там майстора човъркаше един карборатор на AUDI , и тои ме изпрати не поглеждал въобще италиански коли :D , и отам отивам на ЦОКОВ дадохами час за понеделник и ще ви кажа как е минало и там ,само да не ме върнат и от там че се наплаших вече :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар