Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

UNO 160A1.046

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

UNO 160A1.046

Uno 160A1.046 проблема започна от големия разход на гориво, цялото запалване смених,свещи ,кабели,палец,капачка, разхода си го има още вчера ходих на диагностка но маистора не пожела да я закачи каза да махна катализатора, махнах го ,направими впечатление ,че до катализатора всичко е в много черни сажди и свещите са така ,не е нагар а сажди , богата горивна смес предполагам няма какво друго,ламбд сонадата я мерих с мултицет дава в граници от 0,1-0,7V , ВЪЗМОЖНО ЛИ Е да е от TPS според даните от AUTODATA има малко отклонение но, незнам дали е от значени за TPS-а ,даите някоя идея колеги
    FIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046

При мен същия проблем излезе ламбда сонда.Задължително я зака4и на осцилоскоп ,мултицета може да те излъже.

Коментар

Днеска ходих в сервиза на BOSCH във Варна до КАТ, направо съм разочарован ,само майстора като чу FIAT и каза да си ходя ,питам го защо ,каза че тея коли идвали винаги с по 3-4 проблема и нищо не става от тях,казах му само да я закачи да провери аз си поемам нататък ремонта ,и за да ме рзакара ми каза " ние сме тупи и не разбираме от такива коли" , от там отивам на друг сервиз някакъв нов с реклама на VALVOLINE ,там майстора човъркаше един карборатор на AUDI , и тои ме изпрати не поглеждал въобще италиански коли :D , и отам отивам на ЦОКОВ дадохами час за понеделник и ще ви кажа как е минало и там ,само да не ме върнат и от там че се наплаших вече :D
      FIAT UNO 1,4i ELEGANZA 160.A1.046

Коментар

cougar написа:
        Днеска ходих в сервиза на BOSCH във Варна до КАТ, направо съм разочарован ,само майстора като чу FIAT и каза да си ходя ,питам го защо ,каза че тея коли идвали винаги с по 3-4 проблема и нищо не става от тях,казах му само да я закачи да провери аз си поемам нататък ремонта ,и за да ме рзакара ми каза " ние сме тупи и не разбираме от такива коли" , от там отивам на друг сервиз някакъв нов с реклама на VALVOLINE ,там майстора човъркаше един карборатор на AUDI , и тои ме изпрати не поглеждал въобще италиански коли :D , и отам отивам на ЦОКОВ дадохами час за понеделник и ще ви кажа как е минало и там ,само да не ме върнат и от там че се наплаших вече :D
        на тея що им викаш майстори та те са си признали че са тъпи /а на тебе тъп майстор ти не требе/ според мен послушай колегата който ти препоръчва проверка на ламбдата и аз залагам на нея
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

От ламбдата ли беше.оправи ли се?Аз имам подобни проблеми.
          Fiat Uno 1,5 75. 149C1000

Коментар

Working...
          X