Здрвейте колегиОт известно време имам следния проблем. Колата ми поти стъкла, особено сега когато вали и стъклата се запотят няма оправия (ако подуха 5-6 минути може да изчисти две малки дупки от долу). Интересното е, че стъклото не е мазно (което ме навява на мисълта, че не е антифриз, отделно че колата не губи). Въздушната струя е силна, но за сметка на това когато духа топло излъчва неприятна миризма. Това ме кара да си мисля, че филтъра на радиатора е за смяна. Тук е мястото да ме поправите :D ако мислите, че греша. Та въпросът ми е къде точно се намира този филтър и ако някой го е свалял да даде някакво упътване или съвет. Доколкото знам филтъра е под таблото т.е. бая разколачване трябва да падне.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парно на Пунто МК 1 94г. бензин
Collapse
X
-
Re: Проблем с парно на Пунто МК 1 94г. бензин
TAIF написа:Здрвейте колегиОт известно време имам следния проблем. Колата ми поти стъкла, особено сега когато вали и стъклата се запотят няма оправия (ако подуха 5-6 минути може да изчисти две малки дупки от долу). Интересното е, че стъклото не е мазно (което ме навява на мисълта, че не е антифриз, отделно че колата не губи). Въздушната струя е силна, но за сметка на това когато духа топло излъчва неприятна миризма. Това ме кара да си мисля, че филтъра на радиатора е за смяна. Тук е мястото да ме поправите :D ако мислите, че греша. Та въпросът ми е къде точно се намира този филтър и ако някой го е свалял да даде някакво упътване или съвет. Доколкото знам филтъра е под таблото т.е. бая разколачване трябва да падне.Благодаря Ви предварително!F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
Колега, ако нямаш климатик, то 100% няма филтър тази кола. Провери дали не са ти запушени дренажите от които се оттича водата под предното стъкло. Възможно е ако са запушени да ти е влязла вода в моторчето на парното и от там да идва потенето. (това е от опит докато бях млад шофьор )Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Блгодаря за съдействиетоИ още нещо- избърши си прозорците отвътре, защото с времето по тях се отлага мръсотия, макар и да не се вижда лесно с окото, а когато са чисти се потят по-малколКолега, ако нямаш климатик, то 100% няма филтър тази кола.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
И моето пунто няма климатик и няма филтър, отвора за филтъра е от дясната страна под декоратовната пластмаса под чистачките.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:И моето пунто няма климатик и няма филтър, отвора за филтъра е от дясната страна под декоратовната пластмаса под чистачките.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар