искам да попитам понеже ми се струва че като я вемах я нямаше тая екстра когато е студена колата и дам на контак издаван един странен звук между бучене и бръмчене по заслушах се и се чува от дясната страна ( май под жапката някъде) като запаля продължава но става по слабо и като по загрее колата спира ! става въпрос за FIAT Bravo sx 1.6 к’во да го правя ... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нещо бъчи когато съм на контакт ??
Collapse
X
-
Знаем: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...Водната помпа не работи, когато двигателят не се върти
Коментар
-
Не може да се каже със сигурност. Не се знае какъв е проблемът. Ако е в клапата и от там прави "бъъъъз" , натисни копчето, може и да спре. Друг път ще ти разправям защо ти се потят стъклата. Звукът какъв е точно ? бъъъзззз, или жжжжжжжжттттт, или пък по-скоро дзззззззззззз, или просто сссссссссссс ? Иначе тоя мотор май в кланиците има някакъв клапан за вкарване на газове от резервоара в двигателя, може и от там да се чува нещо.... Ама нека някой с такъв да каже, мойто е на нафта... Като пишеш 2 поста за кратко време, използвай бутона "Редактирай" , който се вижда в горната дясна част на стария пост
Коментар
-
Със сигурност е от клапата за вътрешна циркулация. При мен се получи след като неволно бях натиснал копчето за клапата а тя по принцип не се затваря, а само се чува стържещ звук. В първия момент и аз се стреснах ама се оказа че е тя пробвай да натиснеш копчето и виж кво ще стане.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар