Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си купя ли Стило?
Collapse
X
-
http://www.autoscout24.bg/ че е на български ......... и си избираш в кои държави да ти търси.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Kotseto написа:А отностно вратите ще бъдат 3 със сигурност. Лично аз не намирам никаква прилика между тривратото и петвратото. Чара на колата се губи. Ако ще е Стило да е с три врати.
Коментар
-
Смятам че няма никакъв смисъл да коментираме това с колко врати ще бъде колата. Всеки си има някакви абсолютно индивидуални нужди и разбирания за това с колко врати да му бъде автомобила. Най -вече ме интересуваше двигателя. Кое е най-доброто решение, но като се вслушам в някои от коментарите и това което чувам като цяло заплчвам да се спирам на дизеловия 115 коня.(друнг не моха да си купя) Да попитам чух че турбото на дизела се скапвало? Някои чувал ли е такова нещо?
Коментар
-
Kotseto написа:Смятам че няма никакъв смисъл да коментираме това с колко врати ще бъде колата. Всеки си има някакви абсолютно индивидуални нужди и разбирания за това с колко врати да му бъде автомобила. Най -вече ме интересуваше двигателя. Кое е най-доброто решение, но като се вслушам в някои от коментарите и това което чувам като цяло заплчвам да се спирам на дизеловия 115 коня.(друнг не моха да си купя) Да попитам чух че турбото на дизела се скапвало? Някои чувал ли е такова нещо?
Коментар
-
Относно турбото, колегата Stefan Hadjov е прав. Вече не една X5-ца и прочие нови дизели се е случвало да фърлят турбо, тъй че риска си е изцяло твой при закупуване на кола втора ръка. Молиш се да е добре и това е, няма друга алтернатива ... освен ако не взимаш от много близък приятел който ще ти даде да си провериш турбото и за състоянието му да съдиш по някакви коствени фактори.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар