Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си купя ли Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

www.autoscout24.it
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

http://www.autoscout24.bg/ че е на български ......... и си избираш в кои държави да ти търси.
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
        http://www.autoscout24.bg/ че е на български ......... и си избираш в кои държави да ти търси.
        на пръв поглед е такаобаче пусни търсене в двата сайта и ще видиш, че резултатите са различни
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Kotseto написа:
          А отностно вратите ще бъдат 3 със сигурност. Лично аз не намирам никаква прилика между тривратото и петвратото. Чара на колата се губи. Ако ще е Стило да е с три врати.
          Аз мисля че показателите чар,дизаин,красота пък даже и цвят са второстепенни за една кола.По важни са функционалност,удобство,конфорт,надежност.На последните четири показатела тривратата кола не отговаря определено.Само малките коли функционално e оправданo да бъдат с две врати-Fiat Seicento.И спортните разбира се.Но Фиат Стило с две врати съвсем не го прави спортен.Особенно дизелов.

Коментар

http://www.autoscout24.bg/Details.as...Купувай колега
            "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
            "What do you do to help save the world?"

Коментар

qvkata-dcs написа:
              http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=lexaiphgtrur&asrc=faКупувай колега
              Тази кола от линка струва 17 000 евро- ако имах тези пари щях да си взема "Браво" 1.4 Турбо
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Смятам че няма никакъв смисъл да коментираме това с колко врати ще бъде колата. Всеки си има някакви абсолютно индивидуални нужди и разбирания за това с колко врати да му бъде автомобила. Най -вече ме интересуваше двигателя. Кое е най-доброто решение, но като се вслушам в някои от коментарите и това което чувам като цяло заплчвам да се спирам на дизеловия 115 коня.(друнг не моха да си купя) Да попитам чух че турбото на дизела се скапвало? Някои чувал ли е такова нещо?

Коментар

Kotseto написа:
                  Смятам че няма никакъв смисъл да коментираме това с колко врати ще бъде колата. Всеки си има някакви абсолютно индивидуални нужди и разбирания за това с колко врати да му бъде автомобила. Най -вече ме интересуваше двигателя. Кое е най-доброто решение, но като се вслушам в някои от коментарите и това което чувам като цяло заплчвам да се спирам на дизеловия 115 коня.(друнг не моха да си купя) Да попитам чух че турбото на дизела се скапвало? Някои чувал ли е такова нещо?
                  Никой не коментира с колко врати да ти е колата.Това ти сам си решаваш.Коментират се предимства и недостатъци на коли с 3 и 5 врати.Вчера един приятел ми каза,че на един Мерцедес се скапало турбото.Та на всеки турбодизел може да се скапе турбото.От много неща зависи,включително и от този който е карал колата преди теб.

Коментар

Относно турбото, колегата Stefan Hadjov е прав. Вече не една X5-ца и прочие нови дизели се е случвало да фърлят турбо, тъй че риска си е изцяло твой при закупуване на кола втора ръка. Молиш се да е добре и това е, няма друга алтернатива ... освен ако не взимаш от много близък приятел който ще ти даде да си провериш турбото и за състоянието му да съдиш по някакви коствени фактори.
                    '08 Alfa Romeo 147 Q2
                    ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Working...
                    X