колеги какво може да е станало?малко преди да се прибера натискам съединитела да превключа на 2-ра но педала падна долу и неможа да влезе.като вдигна педала и го пусна си пада пак долу все едно пружина го дърпа..натягал съм жилото преди около 2 месеца защото неможеха да влизат първа и задна.отделяше най-горе педала след натягането.дали може да е свършил вече съединителя,мисля че жилото е здраво защото като го дърпаме отпред и педала се движи.ако някой има съмнения за нещо да сподели,то е ясно че понеделник ще я карам да я оправят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Педала на съединителя падна - Проблема е решен !!
Collapse
X
-
жило се къса от пишман майстор и от заминал съединител но тъй като е заминало жилото почни с него (по евтино е ) пък натам ще се види1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
колеги днес забелязах нещо незнам дали е странно но на мен така ми се струва.на снимката която ползвам от на друг колега темата (надявам се да няма нищо против) се вижда гайката за регулиране,та там бялата гайка мисля че е законтрящата като вдигна педала на съединителя и тази бялата гайка се извърта на 90° демек както е изправена и бутна педала се завърта.оправям я пак в положението в което трябва да стои и като вдигна педала (щото нали стои паднал) и пак се завърта.незнам дали сте ме разбрали ако някой знае дали трябва да е така да каже само информативно1.6 16v Abarth
Коментар
-
колега според мен ти се е счупила една пласмаса която се намира между купето и двигатела (на точно там кадето жилото влиза в купето)1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
metropolix написа:колега според мен ти се е счупила една пласмаса която се намира между купето и двигатела (на точно там кадето жилото влиза в купето)1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар