Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериен номер на двигатела (не мога да го открия)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сериен номер на двигатела (не мога да го открия)

Здравейте! Купих си Fiat Punto JTD 1.9 2001(2002) не сам много сигурна за годината. Сега минава преглед, смяна на масло и т.н. обаче не можем да намерим серийния номер на двигатела. Много ще съм благодарна ако някой ми каже къде да го търся или постне някоя снимка и леко загради на Paint-a с червено да го видим, благодаря предварително.

аз на двигателя номер нямам, само ВИН на рамата регистрацията ми се водиЕ) (шаси) - XXXxxxxxxxxxxxxxx(P.5) (двигател) - БЕЗ НОМЕРИ как си го купила, ако е без номер трябва да пише в договора за покупко-продажба.също и на фактурата, ако е от юридическо лице(фирма).Ако има номер - пак там ще го пише хубавото на такъв вид регистрация е, че можеш да си смениш двигателя с общо взетокакъвто намериш и какъвто може да ти се сложи под капака, поне доколкото знам

Коментар

Виж къде сочи стрелката на буква C.
      Прикачени файлове
      Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Колега моят сериен номер на двигателя на Мареата е наврян точно под колекторните тръби, които излизат от блока и много трудно може да се види ако се погледне между тях. Незнам при твоето Punto каде е този номер.
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Благодаря на всички!

Коментар

Проблемът е, че серийния номер на двигателя е нанесен електродъгово т.е. не е набит на блока, а изписан с малки точици. След замърсяване, което е неизбежно много трудно може да бъде видян, а камо ли да бъде прочетен.
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

Working...
            X