Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

чекмедженцето на запалката не се отваря...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

чекмедженцето на запалката не се отваря...

вчера забелязах, че чекмедженцето на запалката на БРАВА-та ми е заяло и не иска да се отвори... пепелника е ОК, но това за запалката е запецнало нещо. не съм ползвал запалката от около месец-два, преди си беше ОК.... пробвах да го напъна оттук-оттам, но ме е шубе да не счупя някоя пластмаса. някакви съвети?

Когато си прибирал последно запалката си е оставил леко в по-горно положение и сега е заяла в горната част на рамката на капаците на пепелника. Взимаш 1 тънка права отверка и с риск, че ще надереш запалката малко, е побутваш да се прибере и всичко е готово. При мене става доста често. Поздрави!
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Здравей,Става и с отвиване на болчетата, които държат чекмеджето. С една малка права отверка няма да имаш проблеми, за около 3-4 мин се оправя. Поздрави.
      Браво 1.6 16v 1996
      Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Suppish написа:
        Когато си прибирал последно запалката си е оставил леко в по-горно положение и сега е заяла в горната част на рамката на капаците на пепелника. Взимаш 1 тънка права отверка и с риск, че ще надереш запалката малко, е побутваш да се прибере и всичко е готово. При мене става доста често. Поздрави!
        Възможно е също при прибиране да "чекмедженцето" да е натиснал запалката, тя след като се е нагряла е скокнала нагоре

Коментар

баркаи натискаи и си готов
          запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили

Коментар

Working...
          X