Имам проблем със CITY режима.Когато колата е студена (например сутрин)сервото работи,А когато загрее става страшно.Волана неможе да се завърти.Дайте съвети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със сервото(CITY)
Collapse
X
-
Re: Проблем със сервото(CITY)
1115 написа:rosonercheto написа:Имам проблем със CITY режима.Когато колата е студена (например сутрин)сервото работи,А когато загрее става страшно.Волана неможе да се завърти.Дайте съвети.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
С Боб или Леща за Стило май става въпрос, ама да си каже човека все пак.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:може да се погледне да се провери кое дава проблем само да не е датчик че е по сложно'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
Не се плаши, rosonercheto, от по-горните писания. Когато сервото не работи, отиди на една диагностика, за да стане ясно дали проблемът е в електромотора, датчика или контролера (най-малко вероятно). Прежали 30, може и да са станали 40 лв. и разбери къде ти е проблемът. Гледам си от София, може да отидеш при едно момче, известно във форума на Алфа-Ромео, Бобо се казва. Има нужната техника и като че разбира и има желание да се занимва с такива неща. По-добре от официалните сервизи.След като знаеш къде е проблемът, ще го мислим. Има доста хора с този проблем тук, във форума. Аз самия бях един от тях. В началото много лощо работи чувах, но се оказа, че не е страшно. Намери и прочети темите за това. В крайна сметка съм сигурен, че проблемът ти ще бъде решен с учудващо за теб към този момент малко пари и малко повече занимавка....Успех.П.С. Понеже в първия си пост пишеш за CITY, предполагам, че колата ти е с електромеханично серво. Ако не е така-все едно не си чел горното.
Коментар
-
волан
върно че се прави електрото на волана не винаги диогностиката показва какво му е трябва да се разглоби кората и да се провери аз например имам някой части и пробвам със смяна така най лесно става макар че са 3 модела и не се знае от кой ще е на самата кола понякога ремонта е 50 лв по някога и 350 не стигат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар