Мисля че тук е мястотот да получа съвет. Значи вчера вечерта катастрофирах.колата се потаркаля по таван,несам и правил оглед още,няма каско но исках да зная дали схте е по добре да я разпродам на части или направо на балканто и как се процедира с гражданската отговорност,макар че като се замисля няма втори учасник в катастрофата така че
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
катастрофирах,а сега какво да правя с останките
Collapse
X
-
Абе и разпродажбата на части не е никак лесна работа. Трябва да имаш къде да съхраняваш останките от автомобила, защото иначе ще ти го плячкосат за нула време. Трябва да имаш и съответните умения или да платиш на някой, за да ти го разглоби на части.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
колега първо огледай какви са пораженията на колата и след това прецени дали ще я даваш на части, в морга или ще я правиш.. и аз сам обращал кола по таван и ремонта ми излеза 200 лв. Много зависи как си я обарнал много ли е и има ли смисал.. успех и най-важното ... ти да си жив и здрав. Успехи!!!Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
u_bo
ако искаш мога да ти препоръчам тенекеджия.че работи качествено , ти гарантирам, но за колко време би я оправил.... само той може да кажевиждал съм оправена от него кола - падала от мост, не си личеше изобщо.
Коментар
-
в моргата наи много 400-500 да ти дадат продажаи ж форума 6те изкара6 пове4еНе се допуска ползването на "4" и "6" вместо "ч" и "ш"."Модераторски екип на fiat-bg.org"запалиха двигателя и тогава той чу 4-римата да работят в перфектен синхрон, 1.6литровия 16клапанов Фиат Браво леко ръмжеше доволен от това че са го събудили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар