Значи в момента в който стана на 200 000 и километража се рестартира и сега показва, че колата е на малко под 1000 км Някакъв проблем ли е това или всички са така (с дигитално табло е ) и Ако е нормално от тук следва въпроса има ли как да разбера реалните и километри тоест колко пъти се е превъртал преди това ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
километража на темпрата се рестартира защо ?
Collapse
X
-
Километража на Типо Темпра отчита изминатите километри до 200 000 и след това започва отначало.Имаше някаква комбинация с бутоните при която цифрите които показват с каква скорост се движиш ти показват колко пъти е превъртян брояча за изминатите километри аз лично съм я пробвал на моята кола и ми показа 01 а колата ми е в момента на 180 000 и още 200 000 и става на 380 000 :D За съжаление не помня какво се натискаше така че експериментирай,колата трябва да е на място и само на контактFIAT TEMPRA 1.6IE HSD 1994
-
Вляво от волана има 4 бутона-за подсвет на таблото,за нулиране на дневния километраж,за превкл. на километража и за халогените.Комбинацията е едновременно два от първите три,ама кои бяха-даваш на контакт и пробваш .И аз отначало се поядосах,като ми излезе едно голямо 02,ама минава .Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Immortal написа:Гледам отговорите и си мисля - оказва се, че дигиталните километражи на Темприте са единствените, които не могат да се манипулират. Превъртат на 199.999 км, но в паметта се натрупва броят превъртания на километража. Та си мисля, как тъй аджеба, няма Темпра под 400 хил. км, пък вашите Брави,Бравота, Мареи и т.н. все около 100 хил. се движат. Пък гледам някои оптимисти и под 100 хил. дават данни.Immortal написа:Даваш на контакт и натискаш едновременно бутоните за смяна на километража (ТОТАЛ/ТРИП) и за осветлението на таблото (ако не съм забравил - ако не стане - пробвай с някой от другите бутони ).Ако не е превъртан досега, ще ти покаже "0". т.е. показание 115 000 и излязла "0" - колата е на 115 хил. Ако излезе "1" - прибавяш 200 хил. към показанието, и така за всяка нова цифра по още 200 хил.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар