От около седмица забелязвам някакво омасляване на маншоните с много рядко масло. Като го гледам, няма откъде другаде да идва, освен от рейката. Знам каква беля е самото сваляне на рейката (свързано и със сваляне на предния мост), но по принцип ме интересува подлежи ли на ремонт рейката, продават ли се ремонтни комплекти за нея ? Макар, че ако е надран самия цилиндър, е ясно, че ще трябва да се смени рейката.Евентуално цена на рейката ? За нова не питам, а за втора употреба или някакви рециклирани.Някой ако е имал подобен проблем, какво развитие да очаквам ? Може ли само в горещото време да си сълзи, защото се разрежда хидравличната течност, и да си карам така ? Засега колата няма видима загуба на хидравлична течност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт/подмяна на кормилна рейка на фиат мареа 1.8 16V
Collapse
X
-
Re: Ремонт/подмяна на кормилна рейка на фиат мареа 1.8 16V
snake написа:От около седмица забелязвам някакво омасляване на маншоните с много рядко масло. Като го гледам, няма откъде другаде да идва, освен от рейката. Знам каква беля е самото сваляне на рейката (свързано и със сваляне на предния мост), но по принцип ме интересува подлежи ли на ремонт рейката, продават ли се ремонтни комплекти за нея ? Макар, че ако е надран самия цилиндър, е ясно, че ще трябва да се смени рейката.Евентуално цена на рейката ? За нова не питам, а за втора употреба или някакви рециклирани.Някой ако е имал подобен проблем, какво развитие да очаквам ? Може ли само в горещото време да си сълзи, защото се разрежда хидравличната течност, и да си карам така ? Засега колата няма видима загуба на хидравлична течност.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
-
snake написа:Определено ще го имам предвид, ако нещата се влошат и се наложи да я свалим !П.П. Съжалявам, че не съм намерил старата тема. Търсих "кормилна рейка мареа" с опция "Търси за всички въведени думи" и не излезе нищо.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар