Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дължина на чистачки Bravo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pi4_s_bravo написа:
    Тия чистачки са кофти-пробвал съм ги и шофьорската не чистеше хич добре и скърцаше и ги подарих на едни познати.За мене най-добрия вариант са ALCA на бройка от Лукойл и Петрол бензиностанцийте. Взимаш си 60/48 и си свиркаш.
    Да доста ги хвалят тука колегите тези на ALCA ами още утре отивам в Лукойл и ги взимам мен размера ме интересуваше главно но вече и това е решен проблем благодаря на всички за бързите отговори и с това темата мисля че се изчерпа.
    Toyota Celica 98-7AFE
    Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам. ele - то на някои етикети пише и "Мъже", ама вътре е кенеф Има разклика между това да "стават", и да вършат работа. Щото и 2 х 48 също стават, ама не вършат работа.

Коментар

ogi28b написа:
        Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам. ele - то на някои етикети пише и "Мъже", ама вътре е кенеф Има разклика между това да "стават", и да вършат работа. Щото и 2 х 48 също стават, ама не вършат работа.
        "Стават" и "вършат работа" са две различни неща. Да ти обясня ли и каква е разликата?
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Що се тормозите толкова - отзад на опаковката пише за кои модели коли става. До сега не съм попадала на чистачки, които да не станат.
          Предвид горния пост - обясни на себе си. Ако хванеш чистачки с размер 55 и 46 и на опаковката пише FIAT Bravo, това какво значи, че ще ги вземеш ли ?

Коментар

ogi28b написа:
            Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам....
            Тюх... днес си купих да му се невиди... Аз си знам, че не може две чистачки да са на цената на една маркова, ама... :D Между другото да се включа на слабо време и да пипитам, махате ли графитното покритие на чистачките преди да ги монтирате?
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не го пипам. То целта му не е ли да прогонва водата от перото, което води и до доброто чистене в началото ? След време малко по малко се отмива, и водата не бяга от перото , и то на връщане разнася част от нея, което оставя впечатление за не-добро почистване. Алка-та са добри, все пак. Исках да кажа че слънцето по принцип сериозно поврежда чистачките, ако ги пече по цял ден. Дали са бош-мош, или алка, все тая. Но иначе са хубави, няма спор. Не си се минал .

Коментар

Аз го махам графитното покритие-при 2-та комплекта АLCA дето имам отначало с графитното покритие като че ли чистеха по-лошо, а след като го махнах станаха идеални.Едните са на 2 години, другите на една година и никои от тях не са изгоряли още от слънцето та явно зависи кой какво е уцелил
                Фиат Крома 1.9 16v+
                Фиат Браво 1.6 16v
                Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                X