pi4_s_bravo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дължина на чистачки Bravo
Collapse
X
-
Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам. ele - то на някои етикети пише и "Мъже", ама вътре е кенеф Има разклика между това да "стават", и да вършат работа. Щото и 2 х 48 също стават, ама не вършат работа.
Коментар
-
ogi28b написа:Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам. ele - то на някои етикети пише и "Мъже", ама вътре е кенеф Има разклика между това да "стават", и да вършат работа. Щото и 2 х 48 също стават, ама не вършат работа.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Що се тормозите толкова - отзад на опаковката пише за кои модели коли става. До сега не съм попадала на чистачки, които да не станат.
Коментар
-
ogi28b написа:Алка-та се изпекоха миналото лято и вече нищо не става от тях. Чистеха добре само първите 3-4 месеца, после слънците ги... Сега Като паркирам ги вдигам....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Не го пипам. То целта му не е ли да прогонва водата от перото, което води и до доброто чистене в началото ? След време малко по малко се отмива, и водата не бяга от перото , и то на връщане разнася част от нея, което оставя впечатление за не-добро почистване. Алка-та са добри, все пак. Исках да кажа че слънцето по принцип сериозно поврежда чистачките, ако ги пече по цял ден. Дали са бош-мош, или алка, все тая. Но иначе са хубави, няма спор. Не си се минал .
Коментар
-
Аз го махам графитното покритие-при 2-та комплекта АLCA дето имам отначало с графитното покритие като че ли чистеха по-лошо, а след като го махнах станаха идеални.Едните са на 2 години, другите на една година и никои от тях не са изгоряли още от слънцето та явно зависи кой какво е уцелилФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар