Здравейте колеги,имам едно въпросче понеже искам да си взема от тези новите чистачки а в Метро ги продават по един бр. искам да знам точната дължина на оргиналните чистачки на Fiat Bravo знам само че едната е по къса от другата ако някой знае какви точно см. са ще му бъда благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дължина на чистачки Bravo
Collapse
X
-
По дяволите Аз карам с 61 и 51Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз съм си доволен, не ми се застъпват нито опират или излизат извън очертанията на стъклото а напротив покриват максимална площAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:Е как така при мен 48 стига до ръба на дясното стъкло, и очевидно не може повече, а вие с 51 не ви опира никъде ?? Сигурно са ви местени рамената спрямо шлиците - 1 шлица нагоре. Така не опира. А ако рамото не е местено, с размер 61 и 51 се стича Капката. Тествал съм го.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Абе тези в Метро ги гледах вчера дето ги продават по единично по различни са от обикновените чистачки смисъл сигурно си имат некво название ама незнам как се казва и за тва им викам "от новите".Служебната кола е с таквиа Поло 2008 година страхотни чистачки са и много хубаво чистят.И отзад на чистачките си пише за каква кола са ама незнам дали размерите им отговорят точно щото на 55 см пишеше че е за Браво.Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Adrenallin написа:Абе тези в Метро ги гледах вчера дето ги продават по единично по различни са от обикновените чистачки смисъл сигурно си имат некво название ама незнам как се казва и за тва им викам "от новите".Служебната кола е с таквиа Поло 2008 година страхотни чистачки са и много хубаво чистят.И отзад на чистачките си пише за каква кола са ама незнам дали размерите им отговорят точно щото на 55 см пишеше че е за Браво.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар