здравейте днес сутринта реших да запаля пунтото (от два дена не беше палено)но уви клюв клюв някакво много провлачено и свалих акумолатора заредих го и сега вечерта го слагам но се получава нещо много странно лапмата с ключето(CODE) не изгасва както и лапата за инжекционна съответно пак не можах да запаля Помагайте !Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с CODE лампата
Collapse
X
-
Re: да
painkiller написа:да и със трите ключа не ставаевнтуално къде трябва да отида да я оправят?
FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: проблем с CODE лампата
painkiller написа:здравейте днес сутринта реших да запаля пунтото (от два дена не беше палено)но уви клюв клюв някакво много провлачено и свалих акумолатора заредих го и сега вечерта го слагам но се получава нещо много странно лапмата с ключето(CODE) не изгасва както и лапата за инжекционна съответно пак не можах да запаля Помагайте !Благодаря
Коментар
-
Re: не
me_to_u написа:painkiller написа:не става пробвах
Коментар
-
започвам поста така защото днес стана нещо много кофти издърпах колата до аутоиталиа с тайната надежда проблема ми да бъде решен като преди това съм се обадил обяснил съм проблема и ми казаха че срещу 25.50лв. без ддс колата ще бъде оправена след оклоло 3 часа след като я оставих ми се обадиха и ми казаха че код картата която имам не е за тази кола и с нея не могат да се доберът до имобилайзера .след което ми обясниха че има възможност да се пробва да се изчисти или нещо такова (много съм бесен да си спомня
и това ако не станело трябвало да си приготвя 400лв за модул имобилайзер което сущо не е сигурно че ще стане след което като краен вариант е смяна на еку!!!!!!!!!!което надхвърля 1000лв.Толкова ли е важна тази код карта да му.......... толкова ли не може без нея към понеделник ми казаха да се обадя.
:
Punto S 1,2MPI
Коментар
-
Re:
painkiller написа:започвам поста така защото днес стана нещо много кофти издърпах колата до аутоиталиа с тайната надежда проблема ми да бъде решен като преди това съм се обадил обяснил съм проблема и ми казаха че срещу 25.50лв. без ддс колата ще бъде оправена след оклоло 3 часа след като я оставих ми се обадиха и ми казаха че код картата която имам не е за тази кола и с нея не могат да се доберът до имобилайзера .след което ми обясниха че има възможност да се пробва да се изчисти или нещо такова (много съм бесен да си спомня
и това ако не станело трябвало да си приготвя 400лв за модул имобилайзер което сущо не е сигурно че ще стане след което като краен вариант е смяна на еку!!!!!!!!!!което надхвърля 1000лв.Толкова ли е важна тази код карта да му.......... толкова ли не може без нея към понеделник ми казаха да се обадя.
:
Ясно че ти трябва колата, но ако може да не е 1000лв...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар