Здравейте колеги, проблема ми еследния. Преди около 10000 км сменях съединител пълен комплект и сега от няколкодена буксува че се къса. Някой път буксува нормално а някой път се чува нещо като стържене и това прогресивно бързо за няколко дена и се скапа а иначе 10000 км. не е давал дефекти ама каде са все пак 150000 км. Ако има някой патил благодаря предварително, че да знам какво да си купя преди да сам я отворил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сериозен проблем със съединитела
Collapse
X
-
А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
колега за марката не знам ама беше 190лв. но се убедих че колегите от форума са прави само Валео и това е. Благодаря за съвета slavy_ivanov точно това и мисля да направя че ми писна от боклуци и калпави ментета. Този фият нервичките ще ми извади аз от както съм го земал преди около 10 месеца само ядове един ден не съм го карал с кеф и то основно заради съединителя и за това че върви като някоя баба. ни на газ ни на бензин и това си е. Съединитела все тресе като потеглям смених стария щот тресеше много. новия пак тресе но значително по малко но пък взе че се прецака. Сега пак ще го сменя тампоните на ДВГ ще сменя и термодатчика и ако пак не върви ще го запаля само че с туба бензин и кибрит. Е Това е излях си душата. Но от друга страна други проблеми няма колата. Нито с разпределителен вал нито с тоците абе нищо. И за това все пак съм навит да я направя.
Коментар
-
slavy_ivanov написа:batproho написа:А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:slavy_ivanov написа:batproho написа:А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
slavy_ivanov написа:batproho написа:slavy_ivanov написа:batproho написа:А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:slavy_ivanov написа:batproho написа:slavy_ivanov написа:batproho написа:А каква марка сложи, понеже и на Мен Ми предстои смяна, та да имам едно на ум?Препоръчаха Ми АР-и та ще видим.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Разбира се че ЗАКС е много по-престижна марка но ми идва малко над бюджета за съжаление, така че вероятно ще направя компромис и ще е ВАЛЕО може би.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар